Održan 3. Memorijalni turnir u stonom tenisu „Jovan Bogdanović Vanja“

Titulu pobednika osvojio je Predrag Knežević

575
Foto: M. Đ. Kremenović

U sali Slovačkog doma, u Bačkoj Palanci je minule nedelje održan 3. Memorijalni turnir u stonom tenisu „Jovan Bogdanović Vanja“. Na turniru se takmičilo trinaest stonotenisera iz Čelareva i Bačke Palanke.


Titulu pobednika osvojio je Predrag Knežević, koji je u finalnom susretu, savladao Zlatka Niševića rezultatom 3:1(11:13, 11:9, 11:9, 11:7). U susretu za treće mesto, sastali su se Marko Srdić i Nenad Ponjević. Pobeda je pripala Marku Srdiću rezultatom, 3:1 u setovima.

Zanimljivo je, da je najstariji učesnik tirnira bio sedamdesettrogodišnji Drago Ciganović iz Bačke Palanke.

– Od prvog odigranog seta na turniru, maksimalno sam se fokusirao na ovo takmičenje, i na kraju sam stigao do titule pobednika. Nakon takmičenja po grupama, usledili su susreti četvrtfinala, potom polufinalni mečevi i na kraju susret za treće mesto i finale. U finalnom susretu, savladao sam, sa 3:1 u setovima, Zlatka Niševića. Naši međusobni susreti uvek su rezultatski neizvesni. Tako je bilo i ovaj put, Zlatko je poveo sa 1:0, ali sam na kraju uspeo da dobijem ovaj meč. Pobedio sam, ali isto tako, mogao je i on da stigne do trijumfa, i po drugi put zaredom osvoji titulu pobednika ovog takmičenja. Zahvaljujem se svim učesnicima turnira, na fer i korektnoj igri. Verujem da ćemo se videti, na narednom četvrtom memorijalu „Jovan Bogdanović Vanja“ koji će biti održan septembra meseca, naredne godine – istakao je, po završetku turnira Predrag Knežević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here