Одржан „Зимски карате камп 2022“ у Апатину

Uчествовала деца и тренери из бачкопаланачког КК "Тиквара"

601
Фото: КК Тиквара

АПАТИН: У организацији Карате савеза Војводине, у Апатину је од 8. до 13. јануара, одржан „Зински карате камп 2022“.


У оквиру кампа у Сали Техничке школе у Апатину са преко 50 најталентованијих младих каратиста, под руководством председника КСВ Страхиње Тепавчевића и директора савеза Милана Ковачевића, радили су истакнути и трофејни каратисти Слободан Битевић, Владимир Брежанчић, као и Бачкопаланчани Иван Куневски и Бојана Младежић, а Бојана је за портал БАП ВЕСТИ пренела утиске са овог догађаја:

– Водила сам први део припрема, а Иван Куневски задужен је за други део. Била сам у улози тренера, а још прошле године сам сам се укључила у рад око федерације, чак сам и зимске припреме које су биле у децембру одржане на Тари, водила. Јако сам задовољна што могу да пренесем деци своје искуство и што они прихватају и усвајају. Мој фокус је и даље на мојој појединачној каријери, тако да је ово моја помоћ са стране што бих рекла – навела је Бојана.

На овим припремама су учествовала и деца из бачкопаланачког КК „Тиквара“, а то су: Уна Благојевић, Софија Рађеновић, Нађа Валашек, Калина Валашек, Јован Урошевић, Александар Бошков и Стефан Павловић.

Поред тренажног процеса, на „Зимском карате кампу 2022“, организоване су консултације, тестови и практични рад са кандидатима за карате судије као и полагања за браон појас и мајсторска звања.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here