Palančani ponovo među najboljima

Protekle nedelje u Bačkoj Topoli, održane moto – kros trke

547
Foto: Bap raicing team

Staza MX ring, u Bačkoj Topoli, bila je minule nedelje poprište žestokih borbi za osvajanje pobedničkih titula u moto – krosu.


Vredni domaćini uspeli su sjajno da pripreme stazu, na kojoj su se pojavila i četvorica takmičara bačkopalanačkog „BAP racing teama“. I ovaj put svi takmičari su u svojoj klasi, vozili dve trke, a nakon sabiranja rezultata ostvarenih u njima, proglašni su najuspešniji vozači koji su nagrađeni peharima.

Još jednom je u klasi MX -85, sjajno nastupio takmičar bačkopalanačkog kluba Relja Kuzman. Da nije doživeo pad u drugoj trci, koju je završio kao četvrti, izvesno je da bi ostvario bolji plasman od postignutog – treće mesto. Zaista šteta!

Standardno dobar, još jednom je bio Vlatko Provodovski, kome je u klasi MX – S, pripalo drugo mesto.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Mlađani Danilo Crnjanski, koji u ovoj sezoni prvi put vozi u klasi MX – 85, bio je stndardno dobar, pa je trku završio kao četvrtoplasirani. Od njega se u narednoj sezoni, mogu očekivati još bolji rezultati. Naime, biće iskusniji za jednu u kojoj sakuplja toliko potrebno iskustvo.Za očekivati je da će se u nareddnoj godini naći, među tri najbolja vozača u Srbiji, u klasi MX – 85.

Četvrti član bačkopalanačkog kluba, Feđa Kuzman, i na trkama u Bačkoj Topoli je pokazao, da iz trke u trku napreduje. Pod uslovom da i dalje nastavi vredno da trenira, i beskompromisno vozi, od naredne takmičarske sezone mogao bi ostvariti bolji plasman od ovogodišnjeg.

-Naš klub će ovog vikenda, tačnije naredne subote i nedeljde biti domaćin poslednjim moto – kros trkama u ovoj godini. Nadamo se da će se staza u Bačkoj Topoli, osušiti od poslednjih kiša i da će biti bezbedna za takmičenje, što je uslov da se na njoj održe trke. Domaćini trkama smo u Bačkoj Topoli, jer smo napravili dogovor sa bačkotopolskim klubom „MX – 024“, Naime, na taj način trošak, organizovanja i održavanja predstojećih moto – kros trka, neće biti isključivo naš. Ovo je u ovom trenutku, bilo jedino a ujedno i najbolje rešenje, za naš klub – kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP racing teama“.


Pogledaj: Osam medalja za bačkopalanački „Dinamik“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here