Palančanke „oduvale“ Novosađanke u stonom tenisu

„Tikvara“ – „Voj Pan“ 4:1

278

BAČKA PALANKA: U sportskoj hali „Tikvara“, odigran je juče (13. februar) derbi susret jedanaestog prvenstvenog kola Druge lige Sever, između domaće „Tikvare“ i novosadskog „Voj Pana“.  Domaće stonoteniserke su opravdale ulogu favorita, i zabeležile pobedu, rezultatom 4:1.


Trijumf bačkopalanačkih stonoteniserki ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje, čak ni onda kada su Novosađanke, smanjile vođstvo svog rivala na 3:1. Pobedu je u poslednjem odigranom susretu u ovom meču zabeležila Miona Gajić, koja je sa 3:0 u setovima savladala Milijanu Dujaković.

Ovom pobedom Bačkopalančanke su se učvrstile na čelu tabele, i sada je više nego izvesno da su se primakle plasmanu u Prvu ligu Srbije. Prema onome što su prikazale u dosadašnjem delu sezone, Mioni Gajić i njenim klupskim koleginicama, tu je sigurno i mesto.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Nakon susreta „Tikvara“ – „Voj Pan“, kapiten Bačkopalančanki Miona Gajić je izjavila:

Očekivali smo jedan težak i možda rezultatski neizvesniji meč. Poveli smo sa 3:0, ali se naše protivnice nisu predavale smanjile su naše vođstvo na 3:1. Međutim, ja sam u duelu sa Milijanom Dujaković stigla do pobede od 3:1 u setovima, pa smo na kraju ostvarile ubedljivu pobedu. Mi smo uostalom, i u prvom delu prvenstva savladale kao gošće „Voj Pan“ sa 4:0, i na taj način im još tada stavile do znanja ko je glavni favorit za osvajanje titule prvaka. Novosađanke su nam danas pružile snažniji otpor, nego u meču iz prvog dela sezone, kada smo gostovali kod njih. Zadovoljna sam našom igrom, a svakako i pobedom –izjavila je posle meča Miona Gajić, kapiten „Tikvare“.

U narednom dvanestom prvenstvenom kolu, stonoteniserke „Tikvare“ će gostovati u Novom Sadu, ekipi „Panona“.

Susret između „Tikvare“ i „Voj Pana“, kao sudija vodio je Milan Fodora iz Bačke Palanke.

Muška ekipa „Tikvare“, u jedanaestom prvenstvenom kolu, Vojvođanske A lige, ostvarila je pobedu protiv „Beočina“ iz Beočina sa 4:0.


Miona Gajić – Sofija Vlajkov 3:2 (11:7, 3:11, 11:8, 8:11, 11:5)

Stanislava Tošić – Milijana Dujaković 3:0 (11:4, 11:8, 11:7)

Miljana Kapelan – Jovana Pantelić 3:0 (11:8, 11:6, 11:8)

Miona Gajić, Miljana Kapelan – Sofija Vlajkov, Milijana Dujaković 1:3 (5:11, 11;6, 6:11, 12:14)

Miona Gajić – Milijana Dujaković 3:1 (12:10, 6:11, 11:9, 11:5)


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here