Revijalni stonoteniski turnir za decu u Bačkoj Palanci

U okviru akcije "Sportom protiv droge"

154
Izvor: RTV

BAČKA PALANKA: Revijalni stonoteniski turnir za decu, biće održan u subotu 19. juna u Bačkoj Palanci, u okviru akcije „Sportom protiv droge“.


– Kontaktirali smo sve stonoteniske trenere u opštini i dogovorili da toga dana u 10 sati, dođu sa decom uzrasta od 7 do 14 godina u Sportsku halu Tikvara, na takmičenje i druženje. Želja nam je da mladima skrenemo pažnju na to, koliko je bavljenje sportom važan faktor u borbi protiv zloupotrebe droga – kaže za RTV Srđan Belik iz Udruženja za borbu protiv narkomanije „Hope“ iz Bačke Palanke.

Turnir će biti odigran u susret Međunarodnom danu borbe protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama, koji se obeležava 26. juna.

– Naše udruženje aktivno je tokom čitave godine, u stalnom kontaktu smo sa mladima, na različite načine. Kada smo u prilici, organizujemo predavanja po školama, prisutni smo na društvenim mrežama, za nekoliko dana u centru grada biće postavljen bilbord sa jasnom porukom. Ipak, iskustva bivših zavisnika, njihove priče, ostavljaju najjači utisak na omladinu, kojoj je danas, sve lako dostupno – dodaje Belik.

Izvor: RTV

Pored Udruženja Hope, u organizaciji turnira učestvuje i Kancelarija za mlade opštine Bačka Palanka.


Pogledaj: Registracija i posle 5. jula po nepromenjenim uslovima (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here