Sjajni rezultati

Iz PLK „Majevica“

218
Foto: Nedeljne novine

Proteklog vikenda je u Bačkoj Palanci u Sportskoj hali „Tikvara“ održano prvenstvo Vojvodine u pauerliftingu uz učešće preko 40 takmičara iz osamvojvođanskih klubova, a na kome je domaća PLK „Majevica“ ostvarila odlične rezultate.


Dizačica tegova „Majevice“ Jelena Tanurdžić je u seniorskoj kategoriji u konkurenciji žena osvojila prvo mesto i zlatnu medalju podigavši 257,5 kilograma u totalu (čučanj, benč pres imrtvo dizanje), a Nikola Ilić je u seniorskoj kategoriji preko 120 kilograma sa podignutih 600 kg u totalu zauzeo drugo mesto.

Branislav Perać je u kategoriji do 83 kilograma sa podignutih 515 kg bio drugi kod seniora, a Aleksa Bijelić je u kategoriji do 105 kilograma sa podignutih 565 kg zauzeo treće mesto u najjačoj konkurenciji.

– Ovo je po ostvarenim rezultatima možda najjače prvenstvo Vojvodine do sada. Iz Pauerlifting kluba „Majevica“ smo svakako zadovoljni ostvarenim rezultatima, iako nismo bili kompletni, a sada nam ostaje da se pripremamo za državno prvenstvo u Zaječaru krajem meseca, kaže Damir Ivančić, trener PLK „Majevica“.


Pogledaj: Održan je prolećni rapid turnir u šahu

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here