Stonoteniseri „Bačke Palanke“ i „Čelareva“ u plej-ofu

Stonoteniska hronika

164
Foto: Pixabay

S obzirom, da su prvenstva u svim stonoteniskim ligama bila prekinuta zbog pandemije korona virusa, uglavnom po ubrzanom ritmu, nastavljena su tokom proteklog i početkom ovog meseca.


Ekipa „Bačke Palanke“ u sastavu, Zoran Savić, Miroslav Čolaković, Marko Kurćan, Vladimir Jakovljević, Milan Novaković i Aleksa Tomanović koja se takmiči u prvoj ligi, uspela je da se izbori za završno takmičenje – plej-of. Savić i njegove kolege iz ekipe boriće se za eventualni povratak u Super ligu.

Konkurencija je veoma jaka jer su se za plej–of izborile i ekipe, „Čelerevo“, „Vojvodina“ Novi Sad, „Panonija“, „Primar ko“ i „Medijana“. Takmičenje u okviru plej ofa, nastavlja se 13. februara.

 

Stonoteniseri „Čelareva“ takođe učesnici plej–ofa za plasman u Superligu, u prethodnim prvenstvenim mečevima ostvarili su rezultate, poraženi su od novosadske „Vojvodine“ sa 1:4, „Medijane“ sa 2:4 i „Bačke Palanke od 1:4. Sa druge strane trijunfovali su protiv protiv „Čukaričkog“ sa 4:2, „Panonije“ sa 4:3, i „Zelenike“ sa 4:1. Za „Čelarevo“ su igrali, Dragan Balaban, Nikola Grbić, Strahinja Fabri i Nikola Adamović.

Stonoteniserke „Tikvare“ koje se takmiče u Drugoj ligi Sever, i dalje nižu pobedu za pobedom. Snagu bačkopalanačke ekipe osetile su „Vojvodina“ iz Bačkog Gradišta, koja je poražena sa 4:2, „Čelarevo“ koje je doživelo poraz maksimalnim rezultatom 0:4, kao i „Kanjiža“ koja je takođe doživela poraz istim rezultatom kao i Člerevčanke.

Bačkopalančanke su i dalje prve na tabeli uz maksimalan učinak, deset mečeva – deset pobeda.

Stonoteniserke „Čelareva“ članice Druge lige Sever, odigrale su dva prvenstvena susreta i doživele isto toliko poraza. Hana Balaž i njene drugarice iz ekipe, poražene su od „Tikvare“ proteklog ponedeljka u Čelarevu sa 0:4, a pre toga u osmoj prvenstvenoj rundi od „Tornada“ iz Mihajlova sa 1:4. Pored Hane Balaž, za ekipu „Čelareva“ su igrale, Ivana Kohanec, Tamara Fabri i Vanja Vucelja.

Stonoteniseri „Tikvare“ članovi Vojvođanske lige, grupa A, trijumfovali su u Apatinu, u meču osmog prvenstvenog kola protiv domaće istoimene ekipe sa 4:0.

Druga ekipa „Bačke Palanke“ koja se nadmeće u Drugoj vojvođanskoj ligi, tri preostala susreta iz prvog dela prvenstva, je odložila. Ove mečeve kako smo uspeli saznati stonoteniseri bačkopalanačke ekipe, odigraće do starta drugog dela ligaškog takmičenja – 20. februara.


Pogledaj: Da mladi fudbaleri brže napreduju

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here