Stonoteniseri Tikvare doživeli prvi prvenstveni poraz, stonoteniserke maksimalne

Derbi kola pripao Zmajevčanima

246

BAČKA PALANKA: U sedmoj prvenstvenoj rundi, Vojvođanske lige grupa A, Zmajevo je ostvarilo vrednu pobedu nad domaćom Tikvarom, rezultatom 4:3.

Bio je to duel dve vodeće ekipe na tabeli, koje su pre ovog meča imale maksimalan bodovni učinak. Početak meča, nije nagoveštavao pobedu gostiju. Naime, u uvodnom susretu Strahinja Sokolović je savladao Radovana Ćetkovića, sa 3:0 u setovima (11:5, 12:10, 11:7). Rezultat je na 1:1 poravnao Gojko Komad, koji je bio bolji od Dragana Kapelana rezultatom 3:1 (11:6, 8:11, 11:6, 11:8). Vođstvo domaćoj ekipi od 2:1, doneo je Dejan Elez koji je bio bolji od Radovana Ćetkovića, rezultatom 3:2 (11:8, 11:5, 7:11, 3:11, 11:6). Nakon toga, domaći stonoteniseri su doživeli dva poraza. U igri parova Komad i Ćetković su bili bolji od Sokolovića i Eleza rezultatom 3:0 (11:9, 11:4, 11:9).

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Na taj način, ekipa Zmajeva je stigla do izjednačenja rezultata u meču na 2:2. Potom je Sokolović doživeo poraz od Komada rezultatom 0:3, i gosti su poveli sa 3:2. Izjednačenje domaćoj ekii na 3:3, doneo je Dejan Elez koji je bio bolji od Ćetkovića rezulztatom 3:1. U partiji koja je odlučila pobednika, Kapelan je poražen od Lakušića sa 1:3 u setovima, pa su gosti na kraju stigli do minimalne, ali zaslužene pobede od 4:3.

– Očigledno da su proteklu pauzu u prvenstvu, koja je usledila zbog pandemije Covid 19, Zmajevčani bolje iskoristili. U proteklom periodu nismo bili u mogućnosti da redovno treniramo, iz nekoliko razloga, što se očigledno odrazilo na našu igru, a samim tim i na rezultat u utakmici sa vrlo dobrom ekipom Zmajeva – kaže Drgan Kapelan, stonoteniser Tikvare.

Susret između Tikvare i Zmajeva, sudio je Milan Fodora.


Stonoteniserke Tikvare maksimalne

Stonoteniserke Tikvare, koje drže čelnu poziciju u Drugoj ligi Sever, odigrale su tri odložena meča i ostavrile tri pobede. Bačkopalančanke su na parketu SH Tikvara, savladale Tornado iz Mihajlova sa 4:0, a nakon toga i Miletić iz Srpskog Miletića takođe sa 4:0. Istim rezulatatom lider na tabeli, stigao je do pobede u Beočinu nad domaćom istoimenom ekipom. Susret osmog odloženog prvenstvenog kola, Bačkopalančanke će odigrati 1. februara u Čelarevu, sa domaćom ekipom Čelareva. Ni ovaj put, pobeda Mione Gajić i njenih koleginica iz ekipe, ne bi smela doći u pitanje.


Pogledaj: Sara Radak iz Čelareva krči put ka evropskom vrhu (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here