Stonoteniserke „Tikvare“ u Prvoj ligi?

Stonoteniska hronika

592

BAČKA PALANKA: Iz stonoteniskog saveza Vojvodine, stigla je informacija, da će stonoteniserke „Tikvare“ od naredne takmičarske sezone, biti članice Prve lige Srbije.


Ovu vest, treba još da potvrdi, stonoteniski savez Srbije, pa će na taj način, ona biti ozvaničena.

U okviru dvadesetog kola Prve lige Srbije, stonoteniseri „Bačke Palanke“ su u sportskoj hali  „Tikvara“ doživeli poraz od novosadske „Vojvodine“, rezultatom 3:4.

U istom prvenstvenom kolu, „Čelarevo“ je u gostima savladalo „Primar co“ sa 4:1. „Čelarevo“ i „Bačka Palanka“ odigrali su u Čelarevu, prvenstveni susret dvadesetprvog kola, koji je pripao Čelarevljanima, rezultatom 4:2. Na kraju ovogodišnje sezone u Prvoj ligi, „Čelarevo“ je zauzelo treće, a „Bačka Palanka“ četvrto mesto.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Stonoteniserke „Čelareva“ su u osamnaestom kolu, Druge lige – Sever, kao gošće pobedile ekipu „Miletića“, rezultatom 4:0. Na kraju ovogodišnje sezone, Čelarevljanke su zauzele treće mesto.

Stonoteniseri „Bačke Palanke 2“ su u poslednjoj prvenstevnoj rundi pobedili ekipu „Rusin“ iz Ruskog Krstura, rezultatom 4:0. „Bačka Palanka 2.“ je ovogodišnju sezonu u Južnobačkoj ligi, okončala na petom mestu.

Na kraju stonoteniske hronike je vest da će muška ekipa „Tikvare“ krajem maja ili početkom juna, odigrati meč za ulazak u Drugu ligu – Sever. Protivnik Bačkopalančana, biće ekipa „Banata 2“ iz Zrenjanina. Susret će biti odigran na neutralnom terenu u Novom Sadu, a nakon njega biće poznato, koja će se od ove dve ekipe u predstojećoj sezoni, takmičiti u drugoligaškoj konkurenciji.


Pogledaj: Da li će se na Bagremari praviti prihvatni centar za migrante? (VIDEO)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here