Titula ponovo u Bačkoj Palanci

Naši sportisti invalidi veoma uspešni na prvenstvu Vojvodine u kuglanju

593
Foto: Nedeljne novine

Takmičari Društva za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka bili su veoma zapaženi na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Vojvodine u kuglanju za osobe sa invaliditetom održanom 14. aprila u Novom Sadu gde su osvojili ekipni pehar i dve pojedinačne medalje.


Palančani su osvajanjem prvog mesta u konkurenciji deset ekipa vratili titulu prvaka Vojvodine u Bačku Palanku.

Vukica Alimpić je u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji osvojila prvo mesto sa 248 čunjeva, a Dušan Bokan je u muškoj konkurenciji pojedinačno bio treći sa 257 čunjeva.

-Ekipa nije bila kompletna zbog epidemioloških razloga, a takmičenje je održano sa smanjenim brojem takmičara i ekipa zbog mera Kriznog štaba, kaže Slobodan Stanojević, sekretar Društva za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka.

– Vratili smo titulu u Bačku Palanku posle pauze od godinu dana i osvajanja trećeg mesta prošle godine. Pohvalio bih nastup Vukice Alimpić koja je veoma dobro obavila svoj zadatak, a potajno smo se nadali da ćemo i u muškoj konkurenciji imati prvaka u pojedinačnoj konkurenciji.

Inače, Bačka Palanka je trijumfovala sa 757 oborenih čunjeva, drugo mesto je zauzeo Zrenjanin sa 729 oborenih čunjeva, a trećeplasirani je bio Novi Sad sa 675 oborenih čunjeva.

Titulu prvaka Vojvodine u kuglanju su za DSRI Bačka Palanka osvojili Vukica Alimpić, Dušan Bokan i Darko Rađenović.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]


Pogledaj: ŠK „Bačka Palanka“ u saradnji sa MZ „Bratstvo“ organizuje Rapid turnir u šahu

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here