Uspešan vikend za KK „Tikvara“: Dva zlata i jedna bronza za Bačkopalančanke

Održan Međunarodni turnir "Zlatni pojas" i Prvenstvo Srbije za seniore u katama i sportskoj borbi

510

Protekli vikend za KK „Tikvara“ je bio veoma uspešan. Takmičari su nastupili na dva takmičenja i ostvarili izvanredne rezultate.


U subotu 27. marta održan je 50-ti tradicionalni međunarodni turnir „Zlatni pojas“ u Čačku, na kom su pravo učešća imali samo reprezentativci.

Bojana Mladežić nastupila je u sklopu Reprezentacije Srbije i u seniorskoj konkurenciji u izvođenju kata ubedljivim rezultatom savladala sve svoje protivnice i osvojila zlatnu medalju.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Narednog dana, u nedelju 28. marta, u Čačku je održano i Prvenstvo Srbije za seniore u katama i sportskoj borbi. Na ovom takmičenju nastupilo je pet bačkpalančana koji su stekli plasman na prethodno održanom Prvenstvu Vojvodine u Novom Bečeju.

Bojana Mladežić je u pojedinačnoj konkurenciji odbranila titulu šampiona Srbije osvajanjem zlatne medalje, čime je još jednom potvrdila da je u odličnoj formi i da od nje možemo još dugo da očekujemo vrhunske rezultate.

Pored Bojane, medalju na seniorskom Prvenstvu Srbije osvojio je i ženski kata tim u sastavu: Milica Nikolić, Bojana Antić i Jovana Knežević. Naime, iako su po godinama još uvek juniorke, one su imale odličan nastup i želju za pobedom, što je na kraju dovelo do osvajanja bronzane medalje.

Sa dve medalje na državnom prvenstvu za seniore KK „Tikvara“ se nalazi u samom vrhu srpskog karate sporta, gde već dugi niz godina i pripada.

Narednog vikenda na programu je Prvenstvo Srbije za mlađe uzrasne kategorije, odakle očekujemo još veći broj medalja.


Pogledaj: Četiri medalje za mlade karatiste iz Bačke Palanke

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here