Pioniri OK Warriors među 8 najboljih u Vojvodini

1180

Muška pionirska ekipa OK Warriors iz Bačke Palanke je ove sezone zabeležila veliki, moglo bi se reći i istorijski uspeh bačkopalanačke pionirske odbojke, plasiravši se u četvrtfinale Pionirskog prvenstva Vojvodine za pionire.


Danas (08.03.) u sali OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Obrovcu sa početkom u 20:30h oni igraju svoju prvu četvrtfinalnu utakmicu u dvomeču sa renomiranom ekipom OK „Klek“ iz Kleka.

Pobednik ovog dvomeča će izboriti plasman među 4 najbolje ekipe u Vojvodini i samim tim će imati šansu da se bori za jedno od prva 3 mesta, koja obezbeđuju učesće na državnom takmičenju pionirskog prvenstva Srbije. Drugi meč ovog četvrtfinalnog duela zakazan je za nedelju (11.3.) sa početkom u 15:00 časova, u sportskoj dvorani „Miloš Grbić“ u Kleku.

Za pionirsku ekipu OK Warriors nastupiće:
Nemanja Antić (C), Srđan Marković (L), Marko Jakovljević, Dejan Stojanović, Nemanja Kutanjac, Svetozar Barackov, Milan Kolundžić, Georgije Tronkolović, Boris Radman i Aleksandar Marcikić. Trener ekipe je Davor Karakašević.


Povodom ovog uspeha OK Warriors-a redakcija BAP VESTI je obavila razgovor sa trenerom Davorom Karakaševićem.

„Pre svega, želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su pomogli i verovali u uspeh našeg nedavno osnovanog kluba. Mušku pionirsku ekipu smo oformili prošle godine i takmičili se kao najmlađa i najneiskusnija ekipa u ligi. Već prošle godine smo dokazali da ova ekipa ima veliki potencijal i da je pred njima svetla budućnost, koju smo opravdali već ove takmičarske sezone, plasiravši se u 8 najboljih ekipa u Vojvodini. Time smo upisali stranice odbojkaške istorije bačkopalanačke opštine, pošto smo jedini klub koji je sa muškom ekipom uspeo da se plasira u četvrtfinale od postanka odbojke na našim prostorima.

Opravdali smo i očekivanja našeg bratskog drugoligaškog kluba „Dunav Volley“ iz Novog Sada, sa kojim smo preko proslavljenog reprezentativca Slobodana Boškana i trenera Dejana Petrovića uspostavili sjajnu odbojkašku saradnju, koju ćemo nastaviti i sledeće takmičarske sezone. Želeo bih i da napomenem da smo jedini klub u okrugu koji predstavlja svoju opštinu u muškoj i u ženskoj konkurenciji“ – izjavio je Davor Karakašević.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here