Pionirke OK Panonije pobedom krenule u odbranu vicešamionske titule

688

Seniorska ekipa

SOMBOR: U četvetom kolu II Lige Srbije, ekipa OK Panonija je u duelu sa OK Volleystars poražena na gostujućem terenu u Kljajićevu rezultatom 3:1.

Domaća ekipa OK Volleystars trenutno zauzima prvo mesto na tabeli. Uz mnogo borbe i neizvesnog rezultata do samog kraja utakmice, jedino je drugi set pripao palančankama. Presudilo je iskustvo domaćina.

OK Panonija je nastupila u sledecem sastavu: Majkić, Milovac, Zorić, Knezević, Stanojev, Malivuk, Vojinović, Borki i Đurković.


Pionirke

Pored seniorske ekipe, sa takmičenjem su krenule pionirke Panonije, zvanične vicešampionke Srbije. One su odigrale svoj prvi meč, takođe u Somboru protiv Volleystarsa. Palančanke su bile ubedljive i savladale domaću ekipu rezultatom 3:0. Od samog starta, Panonija je krenula silovito i ni jednog trenutka nije dozvolila vršnjakinjama iz Kljajićeva da ih stignu.

„Ova pobeda nam je jako značajna zbog samopouzdanja odbojkašica. Ovo je praktično novi sastav, pošto je iz postave od prethodne generacije ostala samo Jovana Zelenović i Nevena Kolbas, no i njima su dodeljene nove pozicije. Ova sezona neće biti ni malo laka, jer postavu čine gotovo sve odbojkašice 2004. godište, a propisana je 2003 i mlađe.“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević

Sastav pionirki: Kolbas, Zelenović, Ninković, Novakoviċ, Dimitrić, Mandić, Rapoti, Ćorović, Đukić, Štrbac, Budisavljević, Mičiċ.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here