Poraz od Radničkog, remi sa Novim Pazarom

893

KOPAONIK: Juče su fudbaleri Bačke imali dve kontrolne utakmice. Jednu sa Radničkim iz Niša u prepodnevnim časovima, dok je u poslepodnevnom terminu rival „Plavih„ bio prvoligaš Novi Pazar.

Ovom prilikom stručni štab se odlučio da svim igračima ukaže poverenje i još jednom se uveri u igrački kadar koji će nastupati kroz takmičenje u Superligaškom karavanu.
Protiv Nišlija Bačka je doživela poraz od 1-2 (0-0).

U ovom susretu jedini strelac za ekipu Bačke bio je Micić. Stručni štab je u ovom susretu ukazao poverenje sledećim igračima: Jevrić, Varga, Nikolić, Ilić, Jovanović, Savinović, Švonja, Makarić, Zečevi, Micić, Čo.

U drugih 45. min. šansu su dobili još Šarac i Bjeloš.


Protiv Novog Pazara igrači Bačke su prikazali dosta poletnu i lepršavu igru, stvorili 10-ak povoljnih šansi za gol, ali lopta nije htela u mrežu.

Na kraju rezultat ove utakmice glasio je 0-0, a stručni štab je u ovoj utakmici pružio šansu sledećim igračima: Lučić, Macanović, Maksvel, Rogač, Slijepčević, Trivunović, Račić, Ivković, Bjeloš, Šarac, Mlađović. Ušli su još : Stanivuković, Okosi, Tahiru, Kalać.

Sa ove dve odigrane utakmice Bačka je okončala četrnaestodnevne pripreme u Brzeću.

Stručni štab je zadovoljan urađenim gde su usvojeni novi principi i zahtevi u novom sistemu igre, gde je fizička priprema podignuta na visok nivo i kad se sve ovo uzme u obzir onda je i logično da je stručni štab zadovoljan urađenim u Brzeću.
Ekpedicija Bačke put Bačke Palanke kreće sutra, u nedelju 9. jula, gde će posle dana odmora prvotimci nastaviti sa radom po ustaljenom planu i programu sve do početka Superlige u kojoj su ambicije „Plavih„ da odu korak više u odnosu na prošlu sezonu, tj. da se domognu plej-ofa posle regularnog dela sezone.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here