Bez pobednika u velikom opštinskom derbiju (VIDEO)

Derbi pred više od 1000 gledalaca u sportskoj hali Tikvara u Bačkoj Palanci

643

BAČKA PALANKA: U nedelju (05.12.) u prepunoj sportskoj hali Tikvara u Bačkoj Palanci, gde je bilo više od 1000 gledalaca, odigrana je rukometna utakmica kakva se ne pamti. Pravi rukometni spektakl prikazan je u Bačkoj Palanci, a prisutni su uživali u uzbudljivoj utakmici.


U okviru 11. kola, poslednjeg u jesenjem delu prvenstva, Prve lige (Vojvodina), sastale su se ekipe RK Lavovi BP iz Bačke Palanke i RK Hercegovac iz Gajdobre.

Bila je ovo veoma uzbudljiva utakmica između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli Prve lige (Vojvodina), opštinski derbi koji se ne pamti u bačkopalanačkoj hali. Tok utakmice pokazao je da su obe ekipe spremne i jake, mogla se videti dobra rukometna igra i fer utakmica. Nerešen rezultat provlačio se kroz gotovo ceo meč, a poslednjih pet minuta bilo je veoma napeto. Hercegovac je vodio jedan gol razlike, kada je sudija u poslednjem minutu dosudio penal za Lavove BP. Iskusni Aleksa Đurković, sa linije od sedam metara pogodio je mrežu Hercegovca i izjednačio rezultat na 27:27, kojim se i završila ova utakmica.

Najbolji igrač utakmice bio je golman Hercegovca, Nemanja Karavezić, a najviše pogodaka, odnosno 11, postigao je Aleksa Đurković iz Lavova. RK Hercegovac sačuvao je lidersku poziciju na kraju prvog dela prvenstva, dok su Lavovi BP završili na trećem mestu.

Pogledajte tabelu na kraju jesenjeg dela prvenstva:

Pogledajte utakmicu:

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here