Četvorica mladih rukometaša iz RK „Lavovi BP“ na reprezentativnom okupljanju

Četiri nova "proizvoda" iz Perine rukometne „radionice“

1552

Trener mlađih kategorija u RK „Lavovi BP“ Pero Šešum, već godinama sa uspehom trenira pionire, kadete i juniore u ovom bačkopalanačkom klubu. „Kroz njegove ruke“ u proteklim godinama, prošli su nekadašnji i sadašnji reprezentativci naše zamlje, od kojih su se neki otisnuli i u inostrane klubove.


Poslednja četiri rukometna bisera, kojima je pun sjaj dao ovaj marljivi i posvećeni rukometni trener, svakako su Ilija Soldo, Luka Balać, Danilo Mrđan i Mihajlo Kralj. Reč je o rukometašima rođenim 2006. godine, koji su sedam dana proveli na rukometnom okupljanju. Tokom ovog okupljanja, koje je održano u beogradskom hotelu „Trim“, obavljena su testiranja, i svakodnevni treninzi.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

– Rukometna reprezentacija Srbije, za generaciju 2006. godište, čiji je selektor Aleksandar Savić, tokom proteklih priprema, u svoje okrilje primila je i četvoricu igrača „Lavova BP“. Reč je o veoma talentovanim rukometašima, koji su svoje vrednosti pokazali na takmičenjima mlađih kategorija, ne samo u Vojvodini, već i u Srbiji. Ovo nije prvi put, da su mladi rukometaši „Lavova BP“, na reprezentativnim okupljanjima. To traje već godinama. Neko, ili tačnije neki, prate i vrednuju rad u mađim kategorijama našeg kluba, pa je nakon toga stiglo i ovo priznanje – poziv na reprezentativno okupljanje. Na okupljanju održanom u Beogradu, rukometaši koji su ponikli u našem klubu, bili su zapaženi i prema rečima stručnjaka, pred njima su sjajne rukometne karijere. Jasno, pod uslovom da i dalje nastave vredno da rade i slušaju savete svojih trenera – ističe Pero Šešum, trener mlađih kategorija „Lavova BP“.


Pogledaj: Pobeda i poraz „Aninih beba“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here