Чврста победа Херцеговца и нова два бода

Гајдобрани на паузи до краја априла, а онда следи борба пред крај првенства

300

ГАЈДОБРА – У суботу (09.04.), екипа РК Херцеговца угостила је ТСК Младост из Бачкој Јарка, у оквиру 18. кола Прве лиге, група Војводина.


Првих двадесетак минута утакмице било је неизвесно и уједначен резултат. Крајем првог полувремена Гајдобрани дају све од себе и уз неколико сјајних одбрана голмана Каравезића иду на одмор са пет голова предности, резултатом 17:12.

У другом полувремену сигурна игра и прилика за све играче да добију шансу. Херцеговац је остварио тимску победу, а играч утакмице био је Мирко Козомора. Резултат на крају утакмице 36:26 у корист Гајдобрана.

Екипа РК Херцеговац неће имати утакмице до краја априла и то ће искористити да се уигра за последња четири кола до краја првенства. Последњег викенда априла, у утакмици 19. кола, гостоваће екипи Банатског Карловца. У утакмици последњег, 20. кола Прве лиге, биће одигран општински дерби у Гајдобри, у којем ће Херцеговац угостити Лавове БП.

Екипа Херцеговца је још увек прва на табели, тренутно са 26 бода. У четвртак (14.04.), следи утакмица у Ади између Потисја Плетекс и Лавова БП из Бачке Паланке. Неизвесна утакмица у којој много значе бодови обема екипама. Потисје је тренутно на другом месту на табели са 24 бода, а Лавови на трећем са 22 бода. Биће неизвесно до краја првенства и велика борба рукометаша за титулу најбољег у оквиру Прве лиге (Војводина).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here