Danilo Radović u seniorskoj reprezentaciji Srbije

1806
Izvor: rss.org.rs

Seniorskoj reprezentaciji Srbije u Staroj Pazovi u novembarskoj EHF nedelji nacionalnih timova po prvi put se pridružio i mladi rukometaš Danilo Radović iz Bačke Palanke, koji je naknadno pozvan na pripreme nakon izostanka Petra Đorđića i Jovice Nikolića.


Radović je preneo i utiske sa prvih priprema u senirskoj reprezentaciji, kao i utiske o treninzima i atmosferi u ekipi.

– Okupili smo se u bazi ove nedelje da uradimo par treninga. Ovo je moje prvo okupljanje sa seniorskom reprezentacijom i stvarno se dobro osećam. Treninzi su odlični i ekipa me je odlično prihvatila. Rad na ovim pripremama je dosta ozbiljniji generalno u odnosu na rad u klubovima, ali tako i treba da bude u reprezentaciji. Treniramo, radimo video analize, atmosfera je vrhunska, svi su pozitivni, svi se druže i zabavljaju i svima je drago što su ovde – rekao je Radović i dodao:

– Ovakva atmosfera je veoma važna jer Evropsko prvenstvo će uskoro i svi treba da se što bolje pripreme i da se ode tamo sa ozbiljnim ciljevima – rekao je Danilo Radović.

Rukometaši Srbije su nakon trenažnih aktivnosti u SC FSS u Staroj Pazovi krenuli put Bratislave na dve kontrolne utakmice sa selekcijom Slovačke. Okupljanje u novembarskoj EHF nedelji nacionalnih timova prilika je da se ekipa uigrava za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj koje je na programu od 13. do 30. januara 2020. godine i izvrše poslednje kontrole do finalnih priprema za takmičenje koje počinju krajem decembra meseca.

Utakmice između Srbije i Slovačke na programu su u petak (05.11.) od 20:00 časova u Šalji i u subotu (06.11.) od 18:00 časova u Bratislavi.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here