Херцеговац извукао бод, а Лавови БП остварили убедљиву победу

Одигране утакмице 18. кола Прве лиге (Војводина)

333

У протекла два дана (1. и 2. априла), одигране су рукометне утакмице 18. кола Прве лиге, група Војводина, у оквиру које се такмиче Херцеговац из Гајдобре и Лавови БП из Бачке Паланке.


Након одложене утакмице, због болести играча, Херцеговац из Гајдобре је у петак (01.04.), одиграо утакмицу у Шиду, са екипом Радничком и меч је завршен нерешеним резултатом 31:31. Шиђани у сјајној серији од почетка другог дела првенства, од пет утакмица имају исто толико победа. Пред њима су пали ове године и Лавови БП и Потисје Плетекс из Аде, који су на табели рангирани изнад Радничког. Херцеговац наредну такмицу игра на свом терену са екипом „Младост ТСК“ из Бачког Јарка, а очекује их ускоро и одложена утакмица са екипом Херцеговине из Сечња.

Лавови БП су били успешнији од Гајдобрана у утакмици 18. кола. На свом терену су у суботу (02.04.), победили екипу „Херцеговине“ из Сечња, резултатом 42:31. Лавови БП тренутно имају 22 бода, колико и првопласирани Херцеговац и другопласирани Потисје Плетекс. У суботу (09.04.), Лавови гостују Ади екипи Потисја, где их чека веома тешка утакмица, која захтева велику борбеност у трци за бодове.

Остало је још пет кола до краја првенства.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here