Hercegovac osigurao titulu jesenjeg prvaka, Lavovi BP u borbi za bodove

Kraj prvog dela prvenstva obeležiće opštinski derbi

419

Proteklog vikenda odigrane su rukometne utakmice 10. kola Prve lige, grupa Vojvodina, u okviru koje se takmiče Lavovi BP iz Bačke Palanke i Hercegovac iz Gajdobre.


U subotu (27.11.), u sportskoj hali u Gajdobri, odigrana je rukometna utakmica u kojoj je domaća ekipa Hercegovca pobedila novosadsku Slaviju rezultatom 35:28.

Iako je na poluvremenu bio nerešen rezultat (16:16), ekipa Hercegovca je u drugom delu susreta dala svoj maksimum i izborila pobedu nad Slavijom. Na ovoj utakmici, iz redova Hercegovca za najboljeg igrača proglašen je Milan Knežević sa postignutih 8 golova. Pred kraj prvog dela sezone, Hercegovac je učvrstio lidersku poziciju, a na domaćem terenu odigrali su ukupno šest utakmica i sve su završene pobedom.


Lavovi BP utakmicu 10. kola, odigrali su u nedelju (28.11.), u Jabuci sa domaćom istoimenom ekipom i savladali je rezultatom 20:23. Najbolji igrač utakmice bio je Dobrivoje Marković iz Lavova sa 7 postignutih golova. Nakon ove utakmice, Lavovi BP su na drugom mestu na tabeli.

Kraj prvog dela prvenstva obeležiće opštinski derbi, odnosno susret u Bačkoj Palanci u kojem će domaća ekipa Lavovi BP ugostiti ekipu Hercegovca iz Gajdobre.

Pogledajte tabelu nakon 10. kola: 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here