Hercegovac učvrstio lidersku poziciju, Lavovi BP na drugom mestu

Izveštaji sa utakmica 8. kola

470

Proteklog vikenda odigrane su rukometne utakmice 8. kola Prve lige (Vojvodina).


Hercegovac je utakmicu sa ekipom Banatskog Karlovca, počeo minutom ćutanja, kako bi odali poštu legendi gajdobranskog rukometa Spasoju Janjiću, koji je preminuo protekle nedelje. Na ovoj utakmici istakao se Leo Feješ, koji je sa 12 golova bio najbolji strelac i po četvrti put zasluženo proglašen za najboljeg igrača utakmice. Meč je završen rezultatom 40:34 u korist Hercegovca, čime su učvrstili lidersku poziciju na tabeli.


Lavovi BP su gostovali u Dolovu, domaćoj istoimenoj ekipi i pobedili ih sa 30:21. Najbolji igrač utakmice bio je Petrović Strahinja iz redova Lavova sa postignutih 7 golova. Bila je ovo jedna veoma gruba utakmica, u kojoj je do 50. minuta bio nerešen rezultat.


U utorak (16.11.), u sportskoj hali u Gajdobri odigraće se rukometna utakmica 1. kolo KUP-a Vojvodine, sa početkom u 20 časova, u kojoj će snage odmeriti domaći Hercegovac i Lavovi BP iz Bačke Palanke. Ova utakmica je bila na programu protekle srede, ali zbog smrti čuvenog sportiste Spasoje Janjića iz Gajdobre, utakmica je odložena.

Pogledajte tabelu nakon 8. kola:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here