„Лавице“ друге у Војводини

Одигран завршни рукометни турнир Прве лиге Војводине за пионирке

325
Извор: Недељне новине

Током викенда (07. и 08. мај) пионирке РК „Лавови БП“ оствариле су велики успех освајањем другог места у Првој лиги Војводине.


Наиме, на завршном турниру у Пригревици за девојчице рођене 2008. године и млађе,„Лавови БП“ су остварили половичан резултат. Најпре су „лавице“ изгубиле од домаћина са 17:26, да би потом победиле екипу „Нафтагаса“ из Елемира са 16:10.

– Наше девојчице су се бориле лавовски и показале огроман напредак у игри, рекла је тренер пионирки „Лавова БП“ Ана Тешановић и додала: – Највише радује чињеница што је већина девојчица 2008. годиште и годину дана млађе, па на њих тек треба рачунати у будућности. Остаје нам жал за првим местом, јер смо у утакмицу са „Пригревицом“ ушли нервозни и са тремом. Други меч са „Нафтагасом“ смо одиграли јако одговорно са фантастичном одбраном. На крају су три првопласиране екипе имале по 3 бода, а одлучила је гол разлика. Поносна сам на свој тим.

Друго место у Првој лиги Војводине су освојиле: Велемир, Јарић, Влајков, Антић, Васић, Родић, Топић, Калајић, Шкаво, Берди, Симикић, Козић, Пешић, Роквић, Шкрбић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here