Лавице „максималне“ у Врбасу

Прва рукометна лига Војводине за пионирке

335
Фото: Недељне новине

Млада екипа пионирки Рукометног клуба „Лавови БП“ имала је изузетно успешан наступ на првом турниру групе Г Прве лиге Војводине за овај узраст који је одигран у Врбасу.


Наиме, Паланчанке су у две утакмице забележиле победе, савладавши у првом мечу службеним резултатом 10:0 екипу „Темерина“, а потом и састав „Феникса“ из Петроварадина са 19:8 (10:2). У мечу са Петроварадинкама, рукометашице тренера Ане Тешановић су доминирале практично током целог меча, па убедљива победа није могла да изостане.

– Јако сам задовољна како су моје девојчице одиграле на овом турниру. Има ту још много тога да се ради, али драго ми је да оне сазревају и све што науче на тренинзима спроводе у дело на турнирским мечевима. Све наше играчице су пружиле одличне партије у Врбасу и не бих никога посебно издвајала – истакла је Ана Тешановић, тренер пионирске екипе „Лавова БП“.

Са две победе и максимална 4 бода Паланчанке тренутно деле прво место у
групи Г са вршњакињама „Врбаса“. Наредни турнир у овој групи Прве лиге Војводине на програму је у недељу (06.03.) у Темерину, када ће младе „лавице“ одмерити снаге са „Врбасом“ у дербију и „Темерином“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here