„Lavice“ odlične pete

Na završnom rukometnom turniru Prve lige Vojvodine za pionirke

486

U nedelju su rukometašice „Lavova BP“ pionirskog uzrasta (do 14 godina) učestvovale na završnom turniru Prve lige Vojvodine u Zrenjaninu gde su osvojile peto mesto u konačnom plasmanu.


Palančanke su u gradu na Begeju odigrale dva meča i zabeležile polovičan učinak. Izgubile su od vršnjakinja „Kikinde“ sa 19:23 (7:12), da bi potom pobedile „Crepaju“ sa 16:14 (8:7).

Na taj način su Palančanke osvojile odlično peto mesto i još jednom potvrdile da konstantno napreduju.

– Ponosna sam na moje devojčice, kaže Ana Tešanović, trener ženske ekipe „Lavova BP“ i
dodaje:

– Kao najmlađa ekipa u Prvoj ligi Vojvodine smo pružili otpor svakome, pokazale da nas niko ne može lako pobediti, ali smo i iznenadile većinu ekipa koje su unapred upisale bodove protiv nas.

Za devojčice je završni turnir u „Kristalu“ bio pravi doživljaj i nešto što će pamtiti celog života. Ova sezona je za nas bila za kaljenje, a najbitnije od svega je da su one srećne, da se raduju novim treninzima i da jedva čekaju novu sezonu i izazove.
Ana Tešanović dodaje da su u prvoj utakmici izgubile zato što su dosta grešile i to pripisala sasvim očekivanoj tremi bačkopalanačkih rukometašica. Meč sa „Crepajom“ su „lavice“ pobedile zasluženo, velikom borbom i upornošću do samog kraja.

Na završnom turniru Prve lige Vojvodine u Zrenjaninu su za ekipu trenera Ane Tešanović
igrale: Ljiljana Velemir, Nikolina Jarić, Lenka Vlajkov, Milica Simikić, Lana Josipović, NađaTopić, Jana Vasić, Iva Rokvić, Sloboda Škrbić, Iva Škavo, Miljana Antić, Kristina Kozić, Teodora Pešić, Dunja Radulović.


Pogledaj: Pero Šešum – pomoćni trener pionirske reprezentacije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here