„Лавићи“ одлични

Рукометна Суперлига Војводине за пионире

445
Фото: Instagram/rklavovibp

У суботу, 22. јануара Спортска хала „Тиквара“ и РК „Лавови БП“ били су домаћини и технички организатори турнира Суперлиге Војводине за пионире који је одигран у организацији Рукометног савеза Војводине.


Пионири „Лавова БП“ су на овом турниру забележили две убедљиве и сигурне победе над вршњацима „Врбас Петрола“ са 32:19 (16:13) и лидера ПИК „Пригревице“ са 19:17 (10:8). Овим победама су „лавићи“ најавили да неће играти само епизодну улогу у Суперлиги Војводине.

У победи над Врбашанима су се по ефикасности истакли Данило Мрђан и Стефан Тувић са по 9 голова. У сусрету са Пригревичанима домаћа екипа је готово констатно била у вођству, изузев почетка другог полувремена када су гости изједначили. Највећа предност Паланчана од 4 гола разлике је била средином другог полувремена (17:13, 18:14).

Сада бачкопаланачки пионири имају две победе и два пораза уз 4 освојена бода. Наредни турнир Суперлиге Војводине се игра у Кленку 5. фебруара када ће „лавићи“ одмерити снаге са новосадском „Војводином“ у два меча.

Екипу „Лавова БП“ су са клупе водили тренери Перо Шешум и Жарко Шешум, а играли су: Новаковић, Тубић, Велемир, Мрђан, Ковачевић, Николин, Тувић, Шикић, Радош, Баришић, Марић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here