Лавови БП бољи од Новосађана, а Херцеговац одложио утакмицу

Гајдобрани лошег здравственог стања

350

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу (26.03.) у спортској хали Тиквара, одиграна је рукометна утакмица 16. кола Прве лиге, група Војводина.


Екипа РК Лавови БП угостила је новосадску Славију и у веома борбеној утакмици на крају је победила резултатом 36:23 (15:12). Титулу најбољег играча на утакмици покупио је Алекса Ђурковић из Лавова, а постигао је 11 голова. Одмах после њега, на листи стралаца истакли су се Дејан Миљковић са 5 голова и Страхиња Петровић са 4 поготка. Лавови БП и даље држе трећи позицију на табели са 22 бода.

Утакмица 16. кола за екипу РК Херцеговац је одложена, на молбу управе клуба из Гајдобре, а требали су гостовати екипи „Херцеговине“ из Сечња.

– Ову утакмицу смо морали одложити, јер нам је више од пола играча болесно и повређено. Нисмо могли да саставимо тим који би изашао на терен, те смо замолили екипу „Херцеговине“ да одложимо. Заиста сам им захвалан на разумевању у овом моменту, утакмица би требала бити одиграна у наредне две недеље, када ће наши играчи бити у бољем здравственом стању – за портал БАП ВЕСТИ наводи Јаков Рачић, председник РК Херцеговац из Гајдобре.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here