Lavovi gospodarili terenom

RK Lavovi BP – RK Vrbas Petrol 28:26

353

BAČKA PALANKA: U nedelju (18.04.) sa početkom u 17:30h u Bačkoj Palanci je odigrana utakmica 16. kola Super B lige Srbije grupa Sever-Centar, u kojoj je ekipa RK Lavovi BP dočekala ekipu RK Vrbas Petrol iz Vrbasa.

RK Lavovi BP – RK Vrbas Petrol 28:26 (17:12)

Lavovi su sam početak utakmice odigrali znatno loše i u 13. minutu na semaforu je stajalo 4:8 za gostujuću ekipu iz Vrbasa.

Posle zatraženog tajm-auta i dogovora sa trenerom Slobodanom Permoserom, domaća ekipa dodaje gas i već u 16. minutu dolaze do izjednačenja (8-8). U tim momentima je odbrana funkcionisala odlično uz kapitena Okuku, u napadu nezaustavljivi Urošev koga su pratili Mrakić, Čupković i Puđa, a Golman Petković je do ludila dovodio protivničke igrače sjajnim odbranama i na zasluženi odmor odlaze sa 17:12.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

U nastavku Lavovi vrlo brzo ponovo dolaze do prednosti od čak 6 golova, ali gosti se ne predaju i sredinom drugog poluvremena dolaze na 2 gola zaostatka (20:18). Lavovi imaju odgovor na ofanzivu protivnika i vrlo brzo podižu prednost na +5.  golova. Na kraju gosti ipak uspevaju da malo ublaže prednost Lavova, pa je konačan rezultat glasio 28-26

Od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka Lavovi su gospodarili terenom tako da gosti nisu imali nikakvih izgleda za povoljan rezultat.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka, Stanojev 3, Urošev Đ. 5, Mandić, Grubor, Čupković 4, Đurica 1, Mrakić 5, Petrović S. 3, Lakić Luka 4, Agić, Ratković, Lažetić, Knežević, Petković (Igrač utakmice ), Puđa 3.

Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan, Radovan Karanović i Pero Šešum.


Pogledaj: Selekcije mlađih kategorija reprezentacije Vojvodine u Bačkoj Palanci (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here