Rukomet: Đurković dominirao u Šidu, a Nadoveza zablistao u Gajdobri

Lavovi BP i Hercegovac dobro startovali u Prvoj ligi "Vojvodina"

732

Proteklog vikenda počele su rukometne utakmice u okviru Prve lige „Vojvodina“, u kojoj se takmiče dva kluba iz bačkopalanačke opštine, a to su Lavovi BP iz Bačke Palanke i Hercegovac iz Gajdobre.


U utakmici 1. kola, Lavovi BP su na gostovanju u Šidu, igrali nerešeno sa ekipom Radnički 1958, a rezultat utakmice bio je 33:33. Početak ove sezone u ekipi Lavovi BP obeležio je povratak Alekse Đurkovića na poziciju levog krila. On je pauzirao godinu dana zbog povrede kolena i već na prvoj utakmici u Šidu, postigao je čak 18 golova.

U petak (24.09.) sa početkom u 19:30 časova u sportskoj hali „Tikvara“ biće odigrana utakmica 2. kola Prve lige „Vojvodina“, u kojoj će Lavovi Bp ugostiti ekipu Mladost TSK iz Bačkog Jarka.

Hercegovac iz Gajdobre bio je uspešniji na samom startu sezone. U utakmici 1. kola, koju su odigrali na domaćem terenu, savladali su ekipu Potisje Pleteks iz Ade rezultatom 33:32. Na ovoj utakmici, pored Božidara Nadoveze koji je postigao 10 golova, istakao se i Đorđe Stanojev sa 7 postignutih pogodaka. Narednu utakmicu klub iz Gajdobre odigraće u Dolovu sa domaćom istoimenom ekipom.

Pogledajte tabelu nakon 1. kola:

Foto: Screenshot

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here