Рукометаши „Лавова БП“: Борићемо се за врх

У току су припреме за нову сезону у Првој лиги Војводине

289
Извор: Недељне Новине

Рукометаши „Лавова БП“ се припремају за нову сезону у Првој лиги Војводине, а према речима једног од тренера, Слободана Пермосера, клуб је задржао играчки кадар из прошле сезоне када су били трећи. Стога су амбиције Паланчана борба за сам врх табеле.


„Првом тиму смо стандардно прикључили најперспективније кадете. Амбиције су нам увек највише, јер на тај начин млади играчи стичу победнички менталитет. Лига је ове сезоне уједначена, половина се бори за прво место, а друга половина за опстанак. Прошле године смо са свима играли „на лопту“, нијансе су одлучивале. Сада се после короне све променило и то на горе, од финансирања клубова до такмичења. Да кукамо не вреди, морамо да се уклапамо“, каже Пермосер.

„Лавови БП“ ће и ове сезоне имати представнике у лигама млађих категорија под окриљем Рукометног савеза Војводине. У питању су пионирска и кадетска мушка екипа, док се у женској конкуренцији још „вага“ да ли ће бити пријављена селекција пионирки или кадеткиња. У РК „Лавови БП“ су, између осталих, поникли играчи Марко Вигњевић, који сада игра у немачкој Бундеслиги, голман Никола Ћировић, који је тренутно у винковачкој „Спачви“, као и Данило Радовић, рукометаш „Динама“ из Панчева и репрезентативац наше земље. То је само доказ да се у овом клубу одлично ради са младим играчима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here