Spektakularno finale Kupa Vojvodine održano u Bačkoj Palanci (VIDEO)

1744
Foto: Facebook/Rukometni savez Vojvodine

BAČKA PALANKA: U sredu (22.12.) u sportskoj hali „Tikvara“ održana je manifestacija „Dan rukometa“, koje je obuhvatila promociju mini rukometa i finale Kupa Vojvodine.


Da su Bačkopalančani željni dobrog rukometa, pokazalo se još jednom, jer je sportska hala  bila veoma posećena, a osvetljenje i ozvučenje, koje su pripremili organizatori, dali su posebnu draž finalu Kupa.

U finalnoj utakmici, koja je odigrana u 14 časova, sastale su se ženske ekipe RK Kikinde i RK Vrbasa. Iako se RK Kikinda pokazala kao jak klub, rukometašice Vrbasa su bolje odigrale ovaj put i kući odnele pehar.

RK Vrbas – RK Kikinda 32:27  

Foto: Facebook/ Rukometni savez Vojvodine

U finalnoj utakmici Kupa Vojvodine za muškarce MRK Kikinda Grindex savladao je RK Jugović iz Kaća i tako osvojio pehar namenjen pobedniku Kupa Vojvodine.

U veoma izjednačenoj utakmici Kikinda je uspevala da odoli naletima Jugovića i uz maestralnog Marka Gaćinovića na golu, da osvoji pehar. Među strelcima su se posebno istakli Nikola Vrgović iz redova Kikinde i Savo Slavuljica iz Jugovića, obojica sa 8 postignutih golova.

MRK Kikinda Grindex – RK Jugović  24:22

Foto: Facebook/Rukometni savez Vojvodine

Pogledajte utakmicu RK Kikinde i RK Jugović i dodelu pehara:

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here