Sjajan debi Mite Bjeloša

Uspeh "BAP racing teama" u Svetozaru Miletiću.

1098

Staza u Svetozaru Miletiću bila je poprište žestokih borbi za osvajanje titula pobednika u moto-krosu, u pretposlednjoj trci ovogodišnjeg šampionata Srbije.

Učešće u trkama uzela su i desetorica takmičara bačkopalanačkog BAP racing team-a, a najbolji plasman Bačkopalančani su ostvarili u klasi ATV – prvo, drugo, treće i četvrto mesto.

Prvo mesto u popularnim kvadovima, pripalo je Zdravku Crnjanskom, drugi je bio njegov klupski kolega Nikola Šenk, dok je treće mesto pripalo Dimitriju Miti Bjelošu, kome je nastup u Svetozaru Miletiću bio i debi na trkama za šampionat države. Zanimljivo je da je u ovoj klasi Oliver Fekete, takođe član bačkopalanačkog kluba bio ubedljivo najmlađi učesnik trke, a na kraju je zauzeo četvrto mesto i na taj način iza sebe ostavio mnogo iskusnije vozače.

„Veoma sam zadovoljan nastupom i ostvarenim plasmanom na trkama održanim u Svetozaru Miletiću. Malo je nedostajalo da na kraju kroz cilj prođem kao drugi, ali nema mesta nezadovoljstvu, jer ovo je bila prva zvanična trka u kojoj sam učestvovao“, kaže Dimitrije Mita Bjeloš.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here