Titula prvaka (ni)je daleko

Fudbaleri “Borca 46” iz Obrovca drugi na kraju jesenje polusezone u MFL Bačka Palanka – prvi razred

1295

Na kraju jesenje polusezone u MFL Bačka Palanka – prvi razred su fudbaleri obrovačkog „Borca 46“ osvojili drugo mesto sa 21 bodom uz sedam pobeda i dva poraza. Ispred Obrovčana je samo jesenji prvak „Kulpin“ sa maksimalnih 27 bodova uz svih devet pobeda.


-Pred start sezone cilj kluba je bio plasman u sredinu tabele. Kada podvučemo liniju na sredini prvenstva, svakako da možemo biti zadovoljni osvajanjem drugog mesta. Izgubili smo samo u Selenči i Kulpinu, ali smo nakon 17-18 godina pobedili tradicionalno neugodnog prvaka ekipu „Maglića“ i to na gostovanju.

Ovo je moja treća sezona na klupi „Borca 46“, kluba za koji sam ove jeseni odigrao i nekoliko utakmica. Moram da napomenem da odlazak standardnih igrača Đukića, Ponjevića i Vjetrovića nije ostavio veće posledice na naše rezultate. Naše ambicije u nastavku prvenstva svode se na osvajanje drugog mesta i plasman kroz baraž u Područnu ligu Sombor, kaže Jovica Trkulja, igrač – trener „Borca 46“ iz Obrovca.

Na kraju prošle sezone su Obrovčane napustili golman Đukić (prešao u „Vojvodinu“ iz Tovariševa), kao i Ponjević i Vjetrović (oba otišli u „Budućnost“ iz Paraga). S druge strane, „Borac 46“ je letos pojačao Prošić iz „Budućnosti“ iz Mladenova.

-Nosioci naše igre su u jesenjoj polusezoni bili Jovanović, Stanišić i Draško. Pripreme za drugi deo sezone planiramo da počnemo početkom februara iduće godine, a oslonićemo se na postojeći kadar, naglašava Trkulja.

Za ekipu „Borca 46“ su u jesenjoj polusezoni Prvog razreda igrali: Petković, Prošić, Vukotić, Popadić, Drobnjak, Vojinović, Vranac, Đurišić, Ramić, Lakatoš, Bošnjak, Milisavljević, Gajić, I. Nikolić, Kozomora, N. Nikolić, Jovanović, Stanišić, Draško, Knežević, Pešut, Balango, Trkulja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here