Zapaženi na „Zrenjaninskom pobedniku“

Iz Karate kluba "Kizami".

1090

Karatisti bačkopalanačkog „Kizamija“ su nastupili u Zrenjaninu gde je održan četvrti „Zrenjaninski pobednik“, a ujedno je to bio Memorijalni turnir „Vladimir Vujin“.


Palančani su nastupili sa četrnaest takmičara koji su u borbama i izvođenju kata osvojili 14 odličja, osam zlatnih, četiri srebrne i dve bronzane medalje.

Zlata su u katama pojedinačno kod pionira uzeli Sofija Grmuša, Vera Kovačević, Dunja Stupar i Marko Borocki. Najsjajnija odličja su u katama pojedinačno kod poletaraca osvojili Stevan Vlaisavljević i Sergej Serdar, zatim Svetlana Švonja (kate pojedinačno, petlići), kao i Ognjena Petrović u borbama pojedinačno kod kadetkinja u kategoriji do 54 kilograma.

Druga mesta su u katama pojedinačno kod poletaraca zauzeli Emili Milić, Una Blagojević i Nikolina Belić, a Marko Dimić je bio drugoplasiraniu u borbama pojedinačno kod kadeta u kategoriji preko 65 kilograma. Dve bronze su pripale Ana Mariji Toupalik u katama pojedinačno kod pionira i Vuku Struhariku kod poletaraca.

„Takmičari su se odlično pokazali na turniru i ispunili naša očekivanja, a što je najbitnije ispravili su greške sa prethodnih turnira. To će im sigurno doneti odlične rezultate na narednim takmičenjima“, kaže Vladimir Poznanov iz KK „Kizamija“.

U subotu, 2. decembra, karatiste „Kizamija“ očekuje Kup Srbije.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here