Bačkopalanačke stonoteniserke priželjkuju dve pobede

U Bačkoj Palanci u subotu i nedelju održaće se stonoteniski turnir

209

BAČKA PALANKA: Treći ovosezonski turnir u okviru prvenstva Srbije za stonoteniserke, (članice Prve lige), održaće se u subotu i nedelju (04.12. i 05.12.) u sportskoj hali „Tikvara“.


Na turniru će učestvovati ekipe, „Borac“ Čačak, „Hajduk Veljko“ Negotin, „Unirea“ Uzdin, „Zmajevo“ Zmajevo, „Lužnica“ Babušnica, „Slavija“ Kovačica, „Vojvodina 2011.“ Novi Sad, „Rapid“ Nikolinci, „Obilić“ Novi Kneževac, „Vršac“ Vršac, „Čarnojević“ Rusko Selo i „Tikvara“ Bačka Palanka. Tokom dva dana održavanja ovog takmičenja, planirano je da prvi mečevi budu odigrani sa početkom u 10 sati.

Bačkopalanačka „Tikvara“ za koju će nastupiti – Stanislava Jović – Tošić, Miona Gajić, Miljana Kapelan i Vinka Radanović, nastojaće da ostvari dve pobede u tri odigrana meča. Dvema izvojevanim pobedama „Tikvara“ bi zauzela solidnu poziciju, pred nastavak prvoligaškog takmičenja u okviru plej – auta. Članice „Tikvare“, očekuju pomoć navijača sa tribina bačkopalanačke hale, kako bi ostvaraile željeni cilj.

– Tehnička organizacija ovog takmičenja poverena je našem klubu, koji će učiniti sve da je u potpunosti opravda. Daćemo sve od sebe, da se naši gosti koji će u Bačku Palanku stići iz jedanaest mesta širom naše zemlje, osećaju kao kod svoje kuće. Ranije, kada smo bili u prilici da ugostimo klubove, koji su kod nas gostovali, pokazali smo se kao uzorni domaćini, pa nema nikakvog razloga da tako ne bude i ovaj put. Ujedno koristim priliku, da pozovem sve ljubitelje igre celuloidnom lopticom da dođu u sportsku halu „Tikvara“ i uživaju u mečevima koji će u subotu i nedelju, biti odigrani u našem gradu – kaže Dragan Kapelan, predsednik STK „Tikvara“, jednog od najmlađih sportskih klubova, u bačkopalanačkoj opštini.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here