FK Budućnost – Prvo mesto realnost

1415

MLADENOVO: Pod rukovodstvom novog – starog trenera Zorana Ratkovića, fudbaleri „Budućnosti“ iz Mladenova su počeli pripreme za nastupajuće prvenstvo u područnoj ligi Sombor.

U pauzi između dve takmičarske sezone personalnih promena u igračkom kadru gotovo da i nije bilo, pa će za „Budućnost“ u narednom prvenstvu nastupiti gotovo isti igrači koji su branili boje ovog kluba i prošle sezone.

– Za sada je izvesno da nas je napustio Dragan Ćorda koji će karijeru nastaviti u Šarengradu. Do početka nove sezone odigraćemo četiri – pet kontrolnih utakmica na kojima će šansu da zaigraju dobiti svi igrači na koje računamo u predstojećem prvenstvu. Kada su u pitanju ambicije kluba, u novu sezonu ulazimo sa željom da se eventualno umešamo u borbu za osvajanje jednog od prva dva mesta. Svakako da nam to nije imperativ, ali ćemo pokušati da to ostvarimo, napominje Zoran Ratković, trener mladenovljanskog područnog ligaša.

„Budućnost“ ima dobar tim, proleća 2017. godine su bili najprijatnije iznenađenje u drugom delu sezone u PFL Sombor kada su od tima koji je u prvom delu prvenstva bio u zoni ispadanja, u nastavku sezone ostvarili plasman u sredini tabele. Mladenovljani imaju i mlado i ambiciozno rukovodstvo koje u narednom periodu kuje ozbiljnije planove.

– Zadovoljan sam odzivom na prvim treninzima. Igrački kadar nije još kompletiran, ali će sve biti bolje kada se počne sa uigravanjem ekipe. Očekujemo i pomoć od superligaša OFK „Bačke“ u mladim igračima, omladincima, dodaje Ratković.

Start prvenstva uPodručnoj ligiSombor zakazan je za 19. avgust. U nastupajućem prvenstvu trener „Budućnosti“ Zoran Ratković računa na sledeće igrače: Lugonja, Bojanić, Prošić, Kopanja, Aleksandar Antonić, Jevtić, Živić, Vulić, Knežević, Mišković, Hajduković, Momčilo Bukvić, Češljević, Marko Bajić, Šatora, Nešticki.

M. Đ. K. – V. V.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here