Veliki spektakl svetskih razmera u Bačkoj Palanci!

7337

BAČKA PALANKA: Ove 2018. godine KKK „Tarkett“ slavi veliki jubilej – 50 godina uspešnog rada.

Milan Janić, Mićo Janić, Stjepan Janić, Nataša Dušev Janić, Dragan Zorić, Miljana Knežević, Milenko Zorić, Marko Dragosavljević su bačkopalanački sportisti koji su osvajali medalje na najvećim svetskim kajakaškim smotrama (Olimpiske igre i svetska prvenstva) i Bačku Palanku i svoj klub upisali u istoriju kajakaškog i srpskog sporta. Svoje prve zaveslaje i kontakte sa kajakom su ovi šampioni upravo imali na Tikvari u KKK“Tarkett“, klubu koji je kroz istoriju menjao svoje ime (Partizan, Sintelon, Tarkett).

KKK Tarkett, koji je 24 godine aktuelni šampion Srbije i u ovom periodu apsolutno najznačajniji sportski kolektiv u Bačkoj Palanci, ovaj važan jubilej želi da obeleži na način koji i dolikuje takvoj reputaciji.

GOLD NIGHT CHALLENGE – 2018

Naime, KKK „Tarkett“ je odabrao veoma kreativan tim za organizaciju, koji je u ovu svrhu proslave jubileja – 50 godina od nastanka kluba, detaljno i originalno osmislio kajakaški spektakl svetskih razmera koji će se u noćnim časovima, po prvi put održati u Bačkoj Palanci na Tikvari.

Šta je GOLD NIGHT CHALLENGE?

Program takmičenja – GOLD NIGHT CHALLENGE

Osim takmičarskog dela programa, tim za pripremu ovog spektakla je osmislio i sve prateće sadržaje.

U nadi da će državne institucije, lokalna zajednica i domaće kompanije podržati ovaj projekat kada za to dođe vreme i na taj način Bačku Palanku postaviti u žižu svetske sportske i medijske pažnje, kroz ovaj prilog redakcija BAP VESTI upućuje podršku KKK „Tarkett“ u proslavi jubileja povodom 50 godina postojanja kluba.

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here