Milica i Tijana podigle pehar

Na Gradskoj plaži odigran turnir odbojke na pesku „2 na 2“

654

Na Gradskoj plaži odigran je turnir odbojke na pesku „2 na 2“. Takmičenje je održano u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji.


Pionirke su se takmičile u uzrasnoj kategoriji 2005. godište i mlađe, dok su po propozicijama seniori mogli nastupiti u miksu ili ženskim parovima. Na turniru je učestvovalo preko 30 takmičara svrstanih u šesnaest ekipa u obe kategorije.

– Mada nas je u dva navrata tokom održavanja turnira prekidala kiša, uspeli smo da završimo takmičenje na naše, ali i na zadovoljstvo onih koji su u njemu učestvovali. Po završetku turnira podeljena su priznanja članovima najboljim ekipama u pionirskoj, kao i seniorskoj konkurenciji. U pionirskoj konkurenciji dodeljene su zlatne, srebrne i bronzane medalje, a u konkurenciji seniora pobedničkom paru dodeljen je pehar, a drugoplasiranom i trećeplasiranom paru zahvalnice, kaže Bojan Pejović iz kluba odbojke na pesku „BP volej“ koji je bio tehnički organizator turnira.

Plasman po kategorijama, pionirke 2005. godište i mlađe 1. Luna Bogunović – Jovana Turi 2. Teodora Đurković – Jelena Štrbac 3. Sonja Đukić – Maša Mičić. Seniorke ili mešoviti parovi, 1. Milica Majkić – Tijana Đurković 2. Ana Višekruna – Boris Smiljanić 3. Jovana Gajić – Aleksa  Nenadić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here