Pionirke Panonije srušile superligaša za četvrtfinale Prvenstva Vojvodine

1035

Pionirke Panonije pobedile superligaša, Jedinstvo iz Stare Pazove

BAČKA PALANKA: Danas (24.02.), u 3. kolu grupe B, Pionirskog prvenstva Vojvodine, odbojkašice Panonije su savladale vršnjakinje iz Stare Pazove, rezultatom 3:0.

Ovom pobedom Bačkopalančanke su se plasirale među 8 najboljih ekipa Vojvodine i prva su ekipa u grupi B koja je obezbedila plasman u četvrtfinale Pionirskog prvenstva Vojvodine.

Jedinstvo je ovu utakmicu krenulo silovito i imali su rezultatsku prednost do sredine prvog  seta kada su palančanke uspele da izjednače, a zatim i povedu i prvi deo igre reše u svoju korist. U drugom setu je postojala samo jedna ekipa na terenu. Panonija je apsolutno dominirala i zasluženo povela sa 2:0. Treći set, sličan prvom i neizvesan do samog kraja. Ipak, na kraju Panonija je slavila maksimalnim rezultatom.

OK Panonija – OK Jedinstvo 3:0

Na ovoj utakmici za Panoniju je nastupila i reprezentativka Srbije, Jovana Zelenović, čije je prisustvo omogućilo maksimalnu pobedu.

Nevena Kolbas

„Odlična utakmica sa puno kvalitetne igre na obe strane. Uspeli smo da se odbranimo od odličnih smečeva korektora i primača Jedinstva, stabilizovali smo prijem servisa i dobro postavljali blok. Nevena Kolbas je na poziciji dizača odlično raspoređivala lopte raspoloženim smečerima naše ekipei takva igra je dovela do sigurne pobede. Čestitatam mojim odbojkašicama na pobedi“, izjavio je za BAP VESTI trener Stevan Nikolajević.

Sastav: Zelenović, Kolbas, Novaković, Mandić, Štrbac, Budisavljević, Vasić, Ivanović, Đurković, Badanjac, Đukić, Bugarčić.

Ekipu Panonije očekuje teško gostovanje sledeće nedelje u Sremskoj Mitrovici, protiv prvoligaša Srema. Utakmica sa Sremom je zakazana 3. mart, od 11h časova, u Sremskoj Mitrovici, dok seniorke igraju u nedelju u Novom Sadu protiv Lavica.

Seniorke Panonije poražene od OK „Futog West“

U trećem kolu prolećnog dela takmičenja u okviru Druge lige Srbije (grupa Sever) odbojkašice Panonije su poražene na domaćem terenu maksimalnim rezultatom 3:0. Protivnik, OK Futog West je bez većih problema i otpora savladao Bačkopalančanke koje nisu imale odgovor na dobru igru gošći.

Za ekipu Panonije nastupile su: M. Majkić, N. Borki, M. Stanojev, M.Knežević, M. Savić, T. Đurković, N. Kolbas, N. Malivuk, J. Vojinović, T. Ninković, A. Mandić.

Između treninga

Odbojkašice Panonije su školski raspust provele vredno trenirajući ali su jedan dan i odmarale. Njega su iskoristile za zajedničko druženje u Novom Sadu, u bioskopu, gledajući domaći film Taxi Bluz, a nakon projekcije treneri Nataša i Stevan su ih počastili osvežavajućim pićem.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here