Sjajni Lavovi BP pobedom proslavili plasman u Super B ligu

Lavovima BP želimo puno uspeha u višem rangu takmičenja!

842

BAČKA PALANKA: U susretu poslednjeg, dvadesetprvog kola Prve lige-Sever rukometaši „Lavova BP“ su u sredu (16.05.) u sportskoj hali Tikvara rutinski savladali ekipu „Banatskog Karlovca“ sa 38:26 (15-15). Na ovaj način su Bačkopalančani trijumfalno okončali ovu sezonu i ozvaničili plasman u Super B ligu Srbije.

Čestitke za ovaj uspeh pripadaju svim igračima i stručnom štabu koji je veoma uspešno vodio tim kroz prvoligaško takmičenje.

Izveštaj sa utakmice

Iako su domaći rukometaši najvećim delom prvog dela igre imali rezultatsku prednost, u finišu poluvremena su se opustili, sto su gosti znalački iskoristili, pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom.U drugom poluvremenu su „Lavovi BP“ pokazali da im je titula prvaka zasluženo pripala i ubedljivo su slavili.

U pobedničkoj ekipi su se istakli Aleksa Đurković, Danilo Radović i Petar Puđa, koji su bili najefikasniji, a svakako treba spomenuti i veoma dobar učinak mladog golmana Nikole Ćirovića koji je odličnim odbranama onemogućio efikasnost Karlovčana.

Pobedu i plasman u visi rang su za backopalanacki tim ostvarili: Medić, Okuka 2, Stanojev 1, Đurković 8, Mrakić 4, Urošev 1, Čupković, Ćirović, Đukić, Radović 7, Prodanović 4, Bubanja 2, Puđa 7, Jović 2.


„Lavovi BP“ su ovu sezonu okončali na prvom mestu Prve lige-Sever sa 35 bodova uz sedamnaest pobeda, remi i dva poraza.


Od naredne sezone Bačkopalančani će igrati u Super B ligi gde se očekuju dueli sa „Crvenkom“, „Vrbas Petrolom“, „Loznicom“, „Proleterom Zrenjanin“, „Jugović-Kać” i drugim ekipama.

Lavovima BP želimo puno uspeha u višem rangu takmičenja!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here