Spartak ŽK – Bačka 3:0 (VIDEO)

621

KULA: Slavili su Subotičani protiv OFK Bačke u Kuli sa 3:0 u 17. kolu Superlige Srbije.

Već u 3. minutu Bačka je ušla u situaciju da povede. Iz gotovo „mrtvog“ ugla sa leve strane Milan Spremo je uputio prizemnu loptu u suprotan ugao, ali je prošla pokraj leve stative. Potom je usledila dominacija domaćih, ali sve se završavalo pred šesnaestercom protivnika. Prvu ozbiljniju akciju Spartak je napravio u 20. minutu. Loptu je na svojoj polovini u duelu sa Glavčićem izgubio kapiten Baćke, Bjeloš. Potom je Milošević nesebično uposlio Obradovića s desne strane, a on se o odlučio na udarac da bi golman Zogović bravurozno intervenisao i loptu poslao u korner.

Nakon pola sata igre stiglo je vođstvo domaćih. Sve se odvijalo na desnoj strani terena gostiju kada je Milošević oduzeo loptu Spremi, loptu uputio u peterac, a tamo se našao Denković koji je loptu promašio i iznenadio Ilića i Bjeloša koji se nisu sporazumeli, pa je Ilić sa nekih pet metara poslao u donji levi ugao svoga golmana Zogovića. Samo pet minuta kasnije Čečarić je imao priliku da udvostruči prednost domaćih, ali je nakon njegov udaraca glavom lopta završila iznad prečke.

U nastavku je vrlo brzo usledio i rezultatski rasplet. U 56. minutu korner sa desne strane izveo je Denković. Odbrana gostiju je loptu izbila van kaznenog prostora, ali pravo u noge Obradovića koji je šalje u gol Zogovića.

Konačan rezultat postavio je Milošević u 68. minutu. Tekijaški je sa svoje polovine terena uputio dugu loptu na polovini terena gostiju. Nju je prihvati Milošević, vešto izbegavši ofsajd zamku i sam izbio isperd Zogovića i sa nekih desetak metara postavio rezultat – 3:0.

Spartak ŽK – Bačka 3:0 (1:0)

Strelci: Ilić (autogol) 30′, Obradović 56′, Milošević 68′

Spartak: Ostojić , Šimura, Kerkez, Tekijaški, MiloševićInijang, Glavčić, Vukčević, Obradović (Đenić ), Čečarić, Ćalasan.

Bačka: Zogović, Ilić, Bjeloš , Makarić, Mladenović , Jovanović , Pantić (Kojić ), Arsić (Katanić )Čeković (Trivunović ), Spremo , Radinović.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here