Počela prodaja stanova u izgradnji na lokaciji Žarka Zrenjanina

Ne propustite odličnu priliku i već danas se informišite o uslovima kupovine stana u izgradnji. Kontakt: 0658627377

5694

BAČKA PALANKA: Građevinska firma iz Bačke Palanke, CCSystem nakon dva uspešna projekta, izgrađenog stambenog objekta, na lokaciji Jugoslovenske armije 71 i gradnje objekta na lokaciji Cara Lazara 10 u Bačkoj Palanci, kreće sa izradnjom trećeg objekta na lokaciji Žarka Zrenjanina 56.


Radovi na izradnji novog stambenog objekta kreću krajem avgusta ove godine 

Osnovna delatnost preduzeća CCSystem je investiranje i promet nepokretnosti. Iza njih stoji veliki broj zadovoljnih kupaca i nekoliko uspešnih projekata. CCSystem je firma koja se na kvalitetan način, i u dogovorenim rokovima bavi izgradnjom i prodajom stambenih objekata.

CCSystem je kompanija kojoj možete pokloniti svoje poverenje 

Višeporodični stambeno poslovni objekat spratnosti P+4, koji treba da se gradi na lokaciji Žarka Zrenjanina 56 u Bačkoj Palanci, predviđno je da sadrži petnaest stanova i poslovni prostor u prizemlju objekta. U okviru projekta je i dečije igralište, parking i garaže.

Pogledajte na videu kako će ova prelepa višespratnica izgledati, a više informacija možete dobiti na broj telefona 0658627377

 

„Naše aktivnosti podrazumevaju odabir i kupovinu građevinskog zemljišta, projektovanja objekata, planiranja i organizacije građenja do izvođenja radova po sistemu „ključ u ruke“ sa osnovnim motivom da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvalitetu izrade“ – ističe direktor kompanije Dragan Lešić.

Radovi teku u projektovanim i dogovorenim terminima

– Trenutno smo u završnoj fazi višespratnice u Ulici Cara Lazara 10, i jako smo zadovoljni što su građani pokazali veliko interesovanje za kupovinom stambenog prostora u našim objektima. Zato nastavljamo istim tempom da gradimo na aktraktivnim lokacijama.

„Otvoreni smo i za kupovinu interesantnih lokacija za izgradnju stambenih objekata. Ukoliko ste i sami vlasnik takve lokacije, možete nas kontaktirati“ – naglasio je on.

Već danas možete da kupite vaš stan u izgradnji na ovoj lokaciji 

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u izgradnji na lokaciji Žarka Zrenjanina 56, pozovite 0658627377 i informišite se o ponudi raspoloživih stanova namenjenih prodaji i o budućim projektima, kao i raspoloživim stanovima na drugim lokacijama.

Stanovi se, u zavisnosti od lokacije i strukture, razlikuju po kvadraturi, okruženju, stilu, ceni, panoramskom pogledu, ali su im zajedničke visoka funkcionalnost i savršen komfor za vas i vašu porodicu.


Za više informacija pozovite:  065 862 73 77
Web sajt: ccsystem.rs
Na društvenim mrežama kompanije možete pronaći više informacija o aktuelnim ponudama i lokacijama

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here