Etno Idila – Tradicionalni ukusi i prijatan ambijent

4334

U ovom prelepo uređenom restoranu sve drage goste očekuje bogata ponuda, ugodan boravak i profesionalna usluga.

Ukoliko volite opuštenu atmosferu, prijatan ambijent, ali i dobru muziku, Etno idila je pravi izbor za vas. Kada još na sve to dodate hranu i piće koji su neizostavni pri poseti ovom restoranu, dobar provod je zasiguran.

Iskusni kuvari, pripremaju za goste najkvalitetnije obroke domaće kuhinje koji odišu tradicionalnim duhom. Ambijent restorana je veoma interesantan, naročito zbog toga što je u njemu utkana tradicija Srbije, pa je idealan za porodična okupljanja i druženje sa prijateljima.

Ovde su organizovane nezaboravne svečanosti kao što su venčanja, slave, rođendani, godišnjice, kokteli i promocije. Gosti se uvek vraćaju ponovo zadovoljni. To je ono što nam je najbitnije!

 

Vikendima u Etno Idili je fenomenalna zabava do zore, gde gostuju najpopularniji bendovi i pevači narodne i zabavne muzike.

Posted by Etno Idila Restoran on Friday, July 22, 2016

Etno Idila sardži veliku salu kapaciteta za 250 osoba, prelepo prostrano dvorište i igraonicu. Mesto je idealno za sva godišnja doba i sve vaše proslave.

Velika sala

 

Igraonica i dvorište

 

Ako volite da posetite mesto koje pleni toplinom, pažljivo odabranom hranom i bogatim izborom alkoholnih, bezalkoholnih pića i posebnom vinskom kartom onda je Etno idila pravo mesto za vas.

Negujemo tradiciju i ljubav prema pravim stvarima

A hrana… nazaboravna

 

Radno vreme:

Radnim danima: od 08 do 23 h

Vikendom: od 08 do 01 h

Adresa

Vojvode Živojina Mišića 55, Bačka Palanka

Kontakt

Tel: 021754690

Zaprati Etno Idilu na facebooku.

Sajt: restoranidila.com

Pogledaj na OVDE na mapi kako da stigneš do Etno Idile.

Pogledaj ponudu i ambijent Stare Idile.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here