Домаћа кухиња „Гурман“ – шалтерска продаја куване хране

За све оне који воле укус и мирис домаће куване хране, а не воле сами да кувају или једноставно немају времена, ту je Гурман. 

9433

БАЧКА ПАЛАНКА – За све који немају времена да спремају оброке, отворен је „ГУРМАН“ који сваког дана нуди велики избор куваних јела путем шалтерске продаје на адреси Југословенске армије 8 сваког дана до 16 часова.


По узору на велике градове, сада и у Бачкој Паланци можете купити јела из домаће кухиње. У питању је шалтерска продаја јела по грамажи, па тако можете сами да направите комбинацију коју желите јести тај дан. Када завршите посао, свратите и купите ручак и тиме уштедите време и дан проведите са драгим људима.

Други вам нуде велике порције које не можете да поједете, или купите порцију јела али вам се не свиђа прилог, или волите само кромпир а њега нема у порцији. Тога нема у Гурману.

„Гурман“ вам оставља могућност да сами комбинујете јела и купите колико желите.  Увек топло, бечке и карађорђеве шницле, уз кремасти пире биће идеална комбинација за ручак. Ко воли добар пасуљ може код њих узети колико жели.

За све оне који воле укус и мирис домаће куване хране, а не воле сами да кувају или једноставно немају времена, ту je Гурман. Можете појести поховано пилеће беле месо, а од прилога узети спанаћ или пиринач, а можда би вам се више свидела пилетина у сосу од печурака. Ћуфте у парадајз сосу су одличан избор и кад на то додате купус салату, ручак за петицу.

Увек топла и свежа јела!

 

Адреса: Југословенске армије 8, Бачка Паланка (поред бутика Мира)

Радно време: Понедељак-петак: 10-16 часова, Субота: 10-16 часова

Контакт телефон: 0645932894

Инстаграм: domacakuhinja_gurman

Фејсбук: Domaća kuhinja Gurman

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here