НОВО У ГРАДУ – „Gastro Food House“ – роштиљ из Ниш

3913

Лепе вести за све праве гурмане! У Бачкој Паланци, на адреси Трг братства и јединства 36, отворен је „Gastro Food House“. Нишки роштиљ по традиционалним рецептима, пица са пажљиво бираним састојцима и брза услуга – само су неки од разлога због којих ћете се радо враћати на ово место.  


„Gastro Food House“ гарантује квалитет – састав њиховог роштиљског меса је 100% јунетина, лепиње праве сами на лицу места како би биле увек свеже и топле, а бирају само најквалитетније састојке, па тако за пицу користе велик асортиман италијанских сирева.

Освежавајућа гастрономска понуда у нашем граду 

Нећете морати много да размишљате шта бисте појели – избор је велик и сигурно ћете увек пронаћи нешто што вам је по мери и укусу баш у том тренутку.

Стари рецепти у модерном амбијенту, спој савремености и традиције, укуса и квалитета – морате признати јако добро звучи.

На менију се се налазе јела са роштиља: традицинални нишки ћевапи и пљескавице, вешалице, мешано месо, роштиљ кобасица, пилетина на више начина. Посебно се препоручују пилећа крилца на жару преливена сосом по избору.

„Gastro Food House“ нуди и производе од теста. Фантастичне пице попут маргарите, мађарице, калцоне, пице са четири врсте сира и многе друге.

Мислили су и на моменте када вам је потребна „лакша клопа“ – слатке и слане палачинке вас такође чекају у „Gastro Food House“-у, као и разне врсте сендвича.

Ако сте мало поранили, имајте на уму да овде можете да поједете и доручак – хемендекс, бекендекс, више врста омлета или прави доручак шампиона – обилни „House“ доручак.

Све ово можете поручити на кућну адресу, преко брзе доставе „До тебе“.

Радно време:

Сваки дан 07:00 – 23:00

Контакт телефон:  

063 583 885

Адреса: 

Трг братства и јединства 36, 21400 Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here