„Florida Resort“ отвара врата посетиоцима у новом издању

6981

БАЧКА ПАЛАНКА: У шуми крај Дунава на простору од 10.000 м2 надалеко се зна за чарду Флорида, оазу љубитељa природе, Дунава, добрих укуса и традиционалне војвођанске музике. Чарда „Флорида“ се налази у Бачкој Паланци на обали Дунава код Полојске шуме и сада се својим гостима представљају у новом, реновираном, издању и под новим именом „Florida Resort“.


У петак, 24. јуна од 08 часова „Florida Resort“ отвара врата за посетиоце

Оно што вас очекује јесте ново реновирано издање ресторана, сале за прославе, бунгалова и баште. Дечије игралиште богатог садржаја је реконструисано и нуди најмлађима љуљашке, тобогане, клацкалице и велики пешчаник, а што је најважније, безбедно је. Травната површина је такође изузетна инспирација за игру и забаву за најмађе.

Реновирана сала за прославе „Florida Resort“ капацитета до 260 особа је идеална за ваша славља и постоји могућност преграђивања за мање прославе. Оно чему се сигурно радују возачи јесте пут којим се долази до „Флорида Ресорт“ који је уређен и реконстуисан. „Florida Resort“ располаже са обезбеђеним паркинг простором, и све то уз саму обалу Дунава.

Ресторан „Florida Resort“ је комплетно реновиран, устакљен а доњи спрат је проширен како би гости максимално уживали у мирису Дунава и прелепом погледу.

Јеловник ресторана „Florida Resort“ је значајно обогаћен и поред прослављених рибљих специјалитета од сада ће у понуди бити и разне оброк салате, широка понуда традиционалних дезерта. Проширен је и месни мени а на раполагању су и пасте, супе, хладни и топли доручак, предјела и дечији мени као и још много укусних јела.  

У ресторану Вас сваког викенда очекују тамбураши који обећавају незабораван провод уз звуке хармонике, тамбуре, бегеша, контре … Такође, у наредном периоду су спремили различите догађаје, које ће благовремено најавити.

Преноћиште поред Дунава

Пробудите се уз цвркут птица и шапат Дунава у једном од бунгалова. За преноћиште у природи на располагању су четири бунгалова за по две особе који су опремљени клима уређајима, тоалетом и интернетом.

Контакт: 

Tелефон: 0648723998

Радно време: Радним данима и недељом: Од 08:00-24:00, петак и субота: 08:00-01:00

Адреса: Флорида 1, Бачка Паланка, погледај на МАПИ (Пут за Бачку Паланку)

Како бисте били у току са актуелним догађањима, запратите их:

Фејзбук: Florida Resort

Инстаграм: floridaresorts

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here