Otvara se novi edukativni centar u Bačkoj Palanci „Školarac“

Dođite na dan otvorenih vrata u subotu (07.11.) u 11h i upoznajte se sa radom škole.

4615
Sandra Žarković

BAČKA PALANKA: U Bačkoj Palanci, u subotu 07.11., na adresi Veselina Masleše 12 (preko puta stadiona Bačke) otvara Eudukativni centar „Školarac“ čiji će se rad fokusirati na dodatno obrazovanje učenika i kreativni rad sa decom.


Svi zainteresovani koji žele da se upoznaju sa njihovim radom mogu da dođu na Dan otvorenih vrata koji će se održati u subotu od 11 do 14 časova na adresi Veselina Masleše 12. 

Prisutnima će se predstaviti predavači i predstaviće plan i program rada ovog edukativnog centra.


Edukativni centar „Školarac“ čini tim mladih stručnjaka koji su posvećeni stalnom stručnom usavršavanju i radu sa decom, na čelu sa diplomiranim profesorom Sandrom Žarković.

„Budi naš ŠKOLARAC i postani genijalac“

„Podjednako kao i obrazovne kvalifikacije, naš centar opisuje profesionalnost, dinamičnost, srdačnost i predusretljivost svih zaposlenih. Sami sebi postavljamo visoke standarde, jer znamo da ih možemo dostići.“


U Edukativnom centru „Školarac“ organizovaće se:

 

Časovi matematike, fizike i hemije

Grupni i individualni časovi matematike, fizike, hemije za učenike osnovnih i srednjih škola. Nastava se organizuje u trajanju od sat i sat i po vremena.

Časovi engleskog i nemačkog

Tokom časova smenjuju se različite aktivnosti i pristupi učenju stranog jezika, sa akcentom na vežbanju govora, kroz spontane situacije i zadatke u skladu sa uzrastom. Časovi su prilagođeni osnovcima i srednjoškolcima. Časovi su dostupni kroz individualnu nastavu ili nastavu u grupama formiranim prema nivou znanja jezika i uzrastu. Časovi su u trajanju od sat i sat i po vremena.

Logoped 

Razvojni programi za predškolce i decu mlađeg uzrasta. Pored toga, logopedski tretman radi se i sa decom školskog uzrasta u individualnom prisutupu u trajanju od sat vremena i pola sata.

Defektolog

U saradnji sa roditeljima, a na osnovu prethodne dijagnostike, pravi se individualni program za rad sa detetom. Cilj individualnog tretmana je podsticanje i razvijanje detetovih punih potencijala. Sve aktivnosti su prilagođene uzrastu, mogućnostima, potrebama i već postojećem iskustvu deteta. Časovi se organizuju od pola sata, 45 minuta i sat vremena.

Priprema za predškolce i osnovce

Priprema predškolaca za prvi razred, kao i učenika za polaganje završnog i prijemnog ispita se održava jednom nedeljno.

Učiteljica 

Učiteljice obrađuju školsko gradivo sa učenikom, i to sa decom uzrasta do 1 do 4 razreda. Časovi će biti individualni i nastava se organizuje u trajanju od sat i sat i po vremena.

Kreativne radionice

Radionice su namenjene deci od 3 do 11 godina. Grupni, tematski časovi, koji se održavaju jednom nedeljno i koji obuhvataju razne kreativne aktivnosti gde se deca kroz igru zabavljaju i prave različite kreacije sa učiteljem.


Tim „Školarca“ čine:

  • Sandra Žarković – Nastavnik matematike
  • Dragana Radanović – Učitelj
  • Una Knežević – Nastavnik engleskog i nemačkog jezika
  • Mađar Zdenka- Logoped
  • Jovana Balinović – Defektolog
  • Zlonoga Dunja – Nastavnik hemije
  • Radmila Bogunović – Nastavnik fiziike

Volimo rad sa decom, koja nas posebno inspirišu.


Kontakt: 

Telefon: 065 2407 877

Mail: [email protected]

Facebook: Edukativni centar Školarac

Instagram: _skolarac_

Radno vreme: 

Ponedeljak – petak: Od 08 do 21 čas

Subota: Od 08 d0 15 časova

Lokacija: 

Veselina Masleše 12,

Pogledaj na MAPI kako da stigneš do „Školarca“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here