Novo u gradu: Cvećara i daroteka u Bačkoj Palanci

Nije stvar koliko dajemo, već koliko ljubavi posvećujemo darivanju! Pažljivo odabrane poklone i prelepe cvetne aranžamane možete pronaći u Cvetku plus u Bačkoj Palanci.

4630

Nova cvećara i daroteka „Cvetak plus“ nalazi se u samom centru Bačke Palanke, u ulici Kralja Petra Prvog 10. Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo malu riznicu velikog broja najrazličitijih poklona za Vas i Vama dragu osobu.

Na jednom mestu možete pronaći preko 100 vrsta artikala koji će poslužiti kao savršen poklon za određenu svečanu priliku.


Prostor ove prelepe prodavnice poklona i cveća ispunjeno je mnoštvom interesantnih detalja koji će izmamiti osmeh na licu Vama drage osobe. Svaki detalj je odabran sa mnoštvom ukusa i kreativnosti. U samom centru Bačke Palanke, na izlasku iz „Uske ulice“ smešten je ovaj gift shop, neiscrpno mesto inspiracije i kreativnosti.

Ovde možete pronaći najlepši poklon za nekog do koga Vam je stalo. 

Kralja Petra Prvog 10, Bačka Palanka

Obradujte Vašu voljenu osobu, prijatelja, člana porodice ili poslovnog saradnika, poklonom ili prelepim cvećem koji će ga prijatno iznenaditi i uvek ga podsećati na Vas.

Prelepi buketi od rezanog cveća, korpice, ogledala, čestitke, ramovi za slike, lampe, setovi šoljica, tacne, svećnjaci, razne ukrasne kutije, činije, keramika, satovi, taburei, figurice, dekorativne vaze, saksije i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama u Bačkoj Palanci.

Najlepši pokloni i cveće za rođendane, godišnjice, venčanje, slavu, dan zaljubljenih i sve druge prilike.

Kontakt telefon:

0604456232

Radno vreme:
Radnim danima i subotom od 09:00 do 20:00 časova
Nedeljom do 09:00 – 12:00 časova 

Detaljnije informacije možete potražiti na njihovom Facebook profilu, kao i Instagram profilu.

„Našu ljubav prema cveću i dekorisanju smo utkali u svaki aranžman koji kreiramo. Svojom ljubavlju i kreativnošću činimo cvetne aranžmane jedinstvenim. Želja nam je da naši aranžmani budu prilagođeni svakom kupcu, a i u skladu sa novim trendovima, da budemo drugačiji od ostalih!“

Svratite do daroteke „Cvetak plus“ i pronađite savršen poklon za Vama dragu osobu.

Nova cvećara i daroteka u Bačkoj Palanci.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here