NOVO U GRADU: Otvorena suvenirnica – Suvenir BP (VIDEO)

Širok izbor poklona za sve prilike. POGLEDAJTE PRILOG!

2946

BAČKA PALANKA: U četvrtak (01.07.) otvorena je nova suvenirnica „Suvenir BP“ u centru grada na adresi Kralja Petra Prvog 22, koja nudi širok izbor dekorativnih elemenata i personalozovanih poslovnih poklona.


U ponudi imaju veliki izbor šolja sa raznim motivima, ramova za fotografije, dekorativnih kutija, satova, čaša, pepeljara sa mnogim dezenima i oblicima i mnogo drugih zanimljivih proizvoda.

Izložene su interesantne stone lampe ralličitih oblika, a izdvajaju se lava lampe, koje sijaju u boji, a treba im 2-3 sata da se ugreju kako bi efekat bio sjajan.

Za najmlađe imaju balone koji se pune helijumom ili vazduhom, a u izboru su boje i dezeni najpoznatijih likova iz crtanih filmova, kao i baloni za druge svečane prilike. 

Ako vam treba rođendanski poklon, potražite gipsane figure, vaze, drvene tacne i police za začine u dekupaž tehnici, ukrasne notese, slagalice, razne platnene kese sa štampom, a tu su i praktične torbe koje možeti uvek nositi uz sebe kada su vam neophodne za kupovinu. Za jaču polovinu izaberite zanimljiv mini alat upakovan u metalnu kutiju ili novčanik koji poseduje bateriju pa se uvek može dopuniti telefon.

U ponudi je i program od drveta, kao što su drvene tacne, varjače, kutije za hleb i još mnogo toga, a tu su i ogledala, pljoske, otvarači za flaše i drugi interesantni proizvodi koji mogu prijatno iznenaditi osobu kojoj poklanjate.

Veoma je interesantan i vez na platnu, pa tako možete kupiti peškir sa natpisom po želji, a oni će vam odmah na licu mesta uraditi. U ponudi je veliki izbor boja i veličina peškira.

Za kompanije posebna ponuda

Personalizovani rokovnici, upaljači, hemijske olovke, torbe, novčanici, pa i vizitari sa RFID zaštitom, kako niko ne bi mogao da vam zloupotrebi kartice. Asortiman proizvoda koji se graviraju ili štampaju sa logom firme je veoma veliki. Neka se vaša reklama svuda vidi!


Suvenir BP

Adresa: Kralja Petra Prvog 22

Radno vreme: 8 do 20 časova

mail: [email protected]

web: www.suvenirshop.rs

Instagram: suvenirbp

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here