Kompanija Real Knitting donirala opremu školi u Gajdobri (VIDEO)

Društveno odgovorna kompanija pomogla rad Osnovne škole "Aleksa Šantić Gajdobra - Nova Gajdobra" iz Gajdobre.

2204

GAJDOBRA: Kompanija Real Knitting je društveno odgovorna i kroz mnoge projekte pomaže radu lokalne zajednice. Rukovodstvo kompanije je, ovaj put, odlučilo da pomogne rad Osnovne škole „Aleksa Šantić Gajdobra – Nova Gajdobra“ iz Gajdobre.


Značaj društveno odgovornog ponašanja je u osnovi funkcionisanja svake kompanije koja želi da napreduje. Društvena odgovornost je vodilja kompanije „Real Knitting“, koja kroz razne akcije pomaže rad lokalne zajednice.

U utorak (29.06.) predstavnici kompanije su posetili osnovnu školu u Gajdobri i uručili im 20 školskih stolova i 40 školskih stolica za učionicu, a sa tom opremom, prema rečima direktorke škole Branke Bajić, mogu se opremiti dve učionice, što je od velikog značaja za rad.

Ovo nije prvi put da Real Knitting pomaže, do sada su sa računarskom opremom pomogli rad odeljenja ove škole u Novoj Gajdobri, a redovno finansiraju i mnoge aktivnosti učenika.

Real Knitting

Kompanija Real Knitting je osnovana 2011. godine i od tada se konstantno razvija kroz ulaganja. Ubraja se u jednu od najvećih fabrika na Balkanu i to zahvaljujući kapacitetima i visokom kvalitetu kojem posvećuje veliku pažnju. Eksperti su u proizvodnji svih vrsta ženskih čarapa i sokni, gde uvek prate potrebe tržišta.

U ovom trenutku, u kompaniji je zaposleno oko 1000 ljudi, uglavnom iz bačkopalanačke opštine i to u tri proizvodna pogona koja su smeštena u Bačkoj Palanci, Gajdobri i Čelarevu.

Najveće tržište na koje plasiraju svoje proizvode je Ruska Federacija, ali svakako ne treba izostaviti ni Ukrajinu, Litvaniju, Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru i Bugarsku. Kada je u pitanju domaće tržište, njihovi proizvodi su dostupni u 10 većih trgovinskih lanaca.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here