EL-CO: Eglo i Braytron rasveta, svetski brendovi od sada dostupni i u Bačkoj Palanci

Sinonim za eleganciju i premium brend razvijen u konsultaciji sa stručnjacima iz oblasti uštede energije.

398

Preduzeće EL-CO d.o.o. osnovano je 1994. radi proizvodnje elektroinstalacionog materijala i komponenata. EL-CO neprestano prati ubrzani razvoj tenike, nastupajući na sajmovima u zemlji i inostranstvu. Sa rastom kompanije i njihova ponuda se širila, tako danas u ponudi imaju sav elektro materijal, dekorativnu rasvetu i led rasvetu.

Širok asortiman proizvoda za električne sisteme uključuje: osigurače, uloške osigurača, valjkaste uloške osigurača, različite svrhe i veličine – DII, DIII, D0, NH (00; 0; 1; 2; 3).

EL-CO je već dugi niz godina predstavnik Francuske kompanije Mersen za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Činjenicu da idu u korak sa vremenom potvrđuje i podatak da svoje proizvode izvoze u Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Rumuniju i Nemačku. Pored atesta o kvalitetu proizvoda EL-CO od 2006. godine ima i evropski sertifikat ISO 9001-2000 TŰV CERT.

Eglo rasveta – sinonim za eleganciju

Veliki izbor svih vrsta rasvete za enterijer i eksterijer proverenog austrijskog kvaliteta. Od spotova do raskošnih lustera. Eglo je svetski lider u oblasti dekorativne rasvete! Poseban fokus je na LED rasveti.

Karakteristike Eglo rasvete su:

  • Čist dizajn.
  • Jedinstvenost.
  • Kvalitet.
  • Garancija.

Pronađite rasvetu koja odgovara Vašem životom stilu.

BRAYTRON – premium brend razvijen u konsultaciji sa stručnjacima iz oblasti uštede energije

BRAYTRON je međunarodni brend specijalizovan za rasvetu sa 15 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji visokotehnoloških rešenja za osvetljenje koji svoje proizvode plasira na četiri kontinenta.

Akcenat je na dizajnu, proizvodnji, razvoju i dostribuciji svih vrsta svetlosnih proizvoda koji šetede energiju sa fokusom na LED rasvetna rešenja.

Svi proizvodi BRAYTRON brenda su međunarodno sertifikovani (CE, RoHS, EMC, Dekra, EAC and TÜV). U proizvodnji se koriste visokokvalitetni LED čipovi i komponente koje isporučuju najpoznatiji proizvođači kao što su Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen, Meanwell, Tridonic…

Proizvodi koji nose oznaku BRAYTRON brenda proizvode se nakon opsežne studije izvodljivosti, dugogodišnjih istraživanja i ispitivanja u cilju uštede energije i pristupačnosti. Obzirom na rastuću svest o LED tehnologiji širom sveta, BRAYTRON teži da bude među globalnim pionirima u unapređenju i distribuciji ove tehnologije.


KONTAKT:

SEDIŠTE KOMPANIJE EL-CO

 

 

 

 

 

 

Banijska 32,

Novi Sad
Tel. 021/301 4389
Tel. 021/301 2648

 

 

 

 

Radno vreme: 

Od 08 do 20h radnim danima

Zapratite ih i na socijalnim mrežama:

Facebook: Trgovina EL-CO

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here